Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nihad bi rekao i mnogo vise , ali kix i nije neka novina/portal na koji se isplati trositi vrijeme. I ovaj intervju preko skajpa ce vjerovatno bar trojicu Kixovaca kostat srcanog ili mozdanog udara. Nije zato sto ih pogadja tematika, nego zato sto ne kontaju apsolutno nista, a ta konfuzija u mozgu stvara zbrku u kojoj se prosto ne znalaze.
E jesi ti pametan rodila te, napacena, majka.
Rodila te majka pametnog i napacenog
čovjek uživa a vi paćenici ne možete dalje od svog sela
U kom si to hotelu bio da ga izbjegavamo...hihhiiiiiii mozda si bio na oranju u gornjoj Maochi.
Nihad Fejzic, kriminalac, bandit, gangster visokog ranga, pljackas u rukavicama.....otima veliku lovu...
Zambija k'o Srbija !!!
Koji arogantan tip, stvarno je pun sebe.
Pokupit malariju i još ponešto 😂
Moj drug iz djetinstva. Zimovanja u odmaralištu Vatrostalne u Baškoj Vodi. Samo nije znao igrati remi i kanastu :). Popio je puno vode i pojeo mnogo ogrizak. Sve najbolje Fejza.
Top vijest, vau.
Ova Zambija Jel od tamo FK Krupa ?
Kakve organizacije i gluposti samo dosatno truju ljude , životinje i zemlju u Arici , eksperimentišu tamo na lijekovima i svemu drugom i peru ogromne pare
Dakle Zambija - Stari Grad, bare-bare
paz se nikade da te crnci ne ispatkaraju
Afrika je bila sretan kontinent dok islam nije došao tamo. Eno šta onaj Boko Haram radi u Nigeriji. Na najbrutalnije moguće načine ubijaju nemuslimane.
@LudiMujoo Ineresantno razmišljanje. A što su službeni jezici po afričkim zemljama engleski, francuski... to se ne pika :-)
vidi u profesora zaštitnika životinja lijepog tepiha od leoparda.