Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd....
Žrtve današnjeg rasiszma
Hahahaha joj koje su provale ovaj avdo i jaran mu mektic sa ovim glupostima.. Hahahahaha cuj strah ih bilo ponovo u hr uci.. I mene bi da sam lagao
Mozda su bili u Viteza,pa su ih skutorcici iz Busovace uvjerili da su u Hrvatskoj,
bolje nazad u nigeriju nego ostat u bih
"Studenti" sve sto su rekli je laz, osim toga da su ih HR policajci prebacili u BiH, to se desava svaku noc odavno. Cak ne znaju ni reket drzati ispravno.
....nadjoche li rekete
da bitna je boja, nije bitno što nisu imali dokumente, što su nelegalni migranti nakrupili ko muve na govno. jesu li vas pitali za vjeru pa rekli e nemere vi ste muamedovi. ako su kršćani nije problem ljude pustiti u EU, ali ako nisu šta će oni tamo, eno dole u tople zemlje razgulite i sklanjajte po vazdan
Bili ili ne migranti, sve nama u Bosnu “bacaju . Zasto to niko ne sprijeci?
Ova dvojica da su pametni,samo tuze MUP HR i drzavu Hrvatsku.Pa ako nece oni ima Strasbourg 😀
A šta kažu komšije, "studenti tražili azil u Hrvatskoj"...ma kako da ne...sve pokušali da se operu...
Studenti iz Nigerije prave su zvijezde na zapadu Europe a americke novine se, takodjer, raspisale o beskrupuloznosti hrvatskih vlasti i policije!
Hrvatska i hrvati promicatelji Europskih vrijednosti... ja šege od banana drzave!
Vrlo brzo će svi koji podržavaju ove ilegalne aktivnosti da završe u prdekani. Svaki normalan portal bi trebao afirmirati svoju državu i svoj narod. Ovo je sramota šta se radi.
Študentu koji je rekao da ima 18 godina, a ustvari ima 29 let svakako je za vjerovat. Baš kao i glavatom Mektiću
Obafemi Martins i Nwanko Kanú
Sad vas vise nitko nece diskriminirati, sretan put and do not come back, ever. Povedite i ostale ako je ikako moguce sa sobom.