Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plenumi su podvala Bosnjacima i to je ocito
van ljudske pameti je sta rade pojedini mediji,kako moze biti legitiman plenum gradjana u gradu od 400 000 stanovnika,a na plenumu se skupi njih stotinjak,ko je njih izabrao,ko su,nemaju nikakvu legitimnost,svaki mediji koji ih nazove plenum gradjana sarajeva laze,obmanjuje javnost,
i jesmo za stare grcke i prahistorije
eh nek si nam sve pojasnio nigel-aga :) propo bi plenum bez tebe :)
e ako Nigel tako kaze znaj da nejmas dje dalje
Plenumi nude lažnu nadu, i odvraćaju narod dok lagano klizi u dužničko ropstvo. Gubeći sve moguće vrijednosti svoje zemlje, dok se uski krug hadžija. Nekad: - grijanje 24 sata - mlaz u česmi da možeš razbit pločice - solidan transport - džaba škola, vrtić, fakultet - džaba zdravstvo, ima štele, al možeš dobro proć Sad: - grijanje od 8-10 i od 16-19 ... (taman kad nisam kući) - navečer vode nema... po danu slab mlaz - tansport dužan 180 Miliona Maraka al imaju 3 praonice koje ne koriste - u vrtić se nemožeš ubacit, tako da moraš kod privatnika, škola je džaba, al te niko za nju i ne pita, fakultet se kupuje ko opanci - džaba zdravsvo da umreš u čekaonici, ako hoćeš da se liječiš MORAŠ imati štelu ili pare... a nerijetko oboje ... E tako dragi moji ... dok se mi plenumamo i klix-amo ... tonemo u blato iz kojeg se neće moći izvući niko... Pa kad krenu zidovi oko kuća da se dižu pitat ćemo se "Auuuu, pa kako do ovog dođe?" !!!
posebno ovi naši, ne zna se zbog čega se protestuje, ovo je odavno izgubilo svaki smisao..
Ovaj to ozbiljno il´ nas zajebbava???
...plenokratija?