Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocm trudnica spremnija od tuke po rezultatima ajhahahahhahahahahahahhahaaahhahahahahahaha
Smiješna država, na kraju ga neće ni poništiti..
Oboreno davno 😬🥰
Sve se zna. Placali su od 10 000 do 30 000 po radnom mjestu. Upetljano je vise od 100 ljudi. Problem je sto su pare uzete i niko ne zeli te pare da vrati jer su potrosene.
Desava se jer Bosnjaci imaju podanicke mentalitete u vidu SDA koji svakom koalicijom uhljebe nesposobnog Bosnjaka... a radikalnog Srbina i Hrvata.. Ne procesuiraju Asime i Sabahudine.. A sadaku iscu neutjecajnijim od sebe.. i jos prave milionske svadbe i pozivaju Erdogana u kumove!