Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li će nas para do kraja koštati famozni Vc znaju oni koji u tom poslu prave razne malverzacije.... Koja li je po redu ovo afera vezana za koridor niko nezna... A gdje je ono što javnost još nije saznala.... Zato se nije ni tražio koncesionar jer tad nebi bilo prostora za razne mućke tipa ima mosta-nema mosta, ima tunela-nema tunela, nestaju centimetri debljine asfalta ....
Izet Bajrambašić, kaže poslovi su privedeni do kraja, pa ko je lud ovdje, mi smo ludi što trpimo ovu gamad i sad recite drugi su nam krivi. Ima jedna strašna riječ, ROK. Od te riječi treba da strepe svi koji nešto rade. I sada će osiromašeni opljačkani narod da plaća ceh nerada Izeta Bajrambašića i njegovih prethodnika i svih nesavjesnih u vlastima, a svi su nesavjesni. Evo protestanti saznajte njihova imena i pred njihove kuće idite i zahtjevajte i rušite, nemojte zaobilaziti prave krivce i uništavati imovinu koja nam treba svima i koju ćemo opet mi plaćati pas vam mater ludu, OVIM LOPOVIMA PALITE SJEME IM SE ZAMELO, pa neka onda traže gdje će ponovo ukrasti.
Imali ista novog u regiji., Ovo je jedna od starih prica koje se desavaju na ovim podrucjima.
Koja smo mi bijeda od drzave.
40 MILIONA ZA MOsT, PA JE LI DUG 20 km?
Auuuuu,Damire Hadzicu.Lopovr jedan.4.godine si se izlezavao u ministarstvu.nesposobnjakovicu.znas samo reket uzomati
MINISTAR PROMETA I KOMUNIKACIJA BIH 2006-2010.-BOŽO LJUBIĆ 2010-2014. DAMIR HADŽIĆ :)
Ma okolo je bliže.
Damire Damire hebem ti sve crveno reketasu odvratni!!!
nema robe, nema rabe (marka teretnog vozila Raba), primi pozdrav od barabe...
kino drzava
daj boze rata sda prvi ste na listi zelja
stani ba... jeli tada Damir Hadzic bio ministar? Jeli on u SDA?
Integral inženjering i Adnan Terzić.