Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna osoba datih incijala i ko je pucao i zasto, ali ne smije da kaze jer ce tek onda dobiti porciju. Samo ih treba pustiti da se pucaju ne bil’ se pobili. Amin
Pola grada zna ko je samo još policija ne zna... nevjerovatno...
Fol gengsteri chwila Medelin jebeem obojici sestrrice
Bice 100% od ranije poznati policiji
Dobra policija tako ti je kod bas sviju u ex yu a kad treba kaznu da naplati brzi su a sto se tice kriminala lopovluja kradje zakasne uvjek:))
Ovi samo dodju i utvrde da se slucaj desio, nista vise od toga, nisu spozobni nista da urade
Zna se ko je.Polahko. Al da se "rastabiri",u cijoj je stranci bio,i koga sve moze povuci za sobom. To su sve njihovi igraci.
Pitajte Bookira ili FahrA. Oni su pokrovitelji svekolikog kriminala. Sitnog ili krupnog. Korleone je pačić za njih
i nigdje neba bolje od naše policijeeeeeeeeeeee.
@fidel1984. Ni jedne nema bolje od nase policije... Neprevazidjeni Pero Lovsin Hvala, uljepsao si mi dan podsjecanjem
Kao da smo ocekivali nesto drugo!?
Nasoj policiji je u krvi da bjegunce love bar 2 sedmice. I onda kad im neko dojavi kazu kako su oni to vec znali samo su cekali pravi trenutak