Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuva majstor poso. Ako brzo ugase požar, nikad više ovakih dnevnica.
bas mi to palo na pamet posle ovakve izjave od clanka...uglavnom iz clanka niko im ne moze pomoci... ni pjesadija sa vatrgoascima i vatrogasnim kolima...ma koliko ih doslo ni stanovnistvo ma koliko da se odazvalo jedino eto iz zraka da pada to bi im kao pomoglo ps: mamu *** cijelom nasem rodu...vise ne mogu da vjerujem ko laze ko prica istinu...ovo isto ko da gledam X-FILES pred 15 godina...nikom ne mozes vjerovati ni vatri ni kisi ni vatrgoascima ni ljudima ni medijima znaci ocigledno je sve ispolitizovano pa cak i POŽARI ETO AKO NIJE BOG NEK ME NA MJESTU USMRTI
Bas tako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
počinje 2.faza: sad će se početi prozivati i javno optuživati. ne daj bože duga čekanja...
tojest! -rekao bi stariji vodnik, ne gasite ništa, sve je to dogovoreno !
e *** im pas mater,....cuj ne treba,..kako ce ti trebat kad nisi ni mak'o prstom,..i ovo sto gasi,gasi lokalno stanovnistvo,..i to uvijek isti ,...vatrogasci sew samo vozaju i daju ovako glupe izjave,...... JEBEM TI DRZAVU OVAKVU !!!
Ma ja ba nemoj kakvi, šta će ti više vatrogasaca, nije to tako strašan požar, samo se malo proširio do Čvrsnice, inače parka prirode. E moji lezihl***vići, samo vi lezite i sve četiri u zrak, i niste nizašta drugo. Plata liježe redovno prvog u mjesecu, a država nek gori, ionako ne valja .urcu.
E cuj nema potrebe, pa to ti je posao.. kako se plata zarađuje inace, ccc ovo je apsurd
imate li vi u bosni kriminalističku policiju?
Nema ti koristi. Kad su i tu kadrovi uhljebljeni, "đe ćeš na svoga" :)
legendo, ovo traje suviše dugo, valjda s tendencijom da to nitko ne dira dok ne izgori sve što je u planu da izgori. što duže promatram, bogumi...sve mi se čini, ispravi me ako griješim...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj logike Chombe
uhhhhh, sta izjavi, pa osta ziv, majko moja ova nasa mila bih, puna budala
Lahko je tebi reći kad sjediš u fotelji, boli te briga. CZ je ionako profitna organizacija, pa se čudite zimi kad snijeg padne a ljeti požarima.
Et vala svakakvih budalastina sam cuo ali ovo je prevazislo sve mjere!!!Ako ne trebas pomoc onda g.Neziricu gasi sam-*** te pozar!