Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i nema nista bolje od ovoga hajajahah gluho bilo tobejarabi estagfirullah i da se prekrstim za svaki slucaj hahaha SDA je najvece zlo za bosnjake i nista vise. Poslisajte malo Fatmira Alispahica kojem je SDA zabranila sve medije jer covjek opisuje i objasnjava sa pisanim dokazima kako SDA razara i unistava Islamsku zajednicu i bosnjake
Kad bi mu stavio oci povis obrva opet ima visoko celo
Ako ne bude krađe kao u proteklim godinama ima Fudo da ga zguzi na izborima da ce se ovaj "fatati" i za dupe u za glavu nece znati gsje ce vise da ga boli hahahhaa
Jedan od zadnjih uspjeha mu je srozavanje zenickog univerziteta. Potencijal, ali za destrukciju!
svi fudini botovi i klovnovi i podguzne muhe: postoji spisak i bićete na crnoj listi od novembra 2020. nek vas fudo vodi u uskoplje..
Fudo 💪
DANIMA, mjesecima i godinama zaostali, neobrazovani i podli SDP/NS/NIP clanovi, funkcioneri, simpatizeri i botovi mastaju, sanjaju, zamisljaju i nadaju se da ce SDA konacno pasti i da nece pobijediti na izborima. Medjutim stvarnost je sasvim drugacija jer nakon sto se konacno probude iz tih njihovih snova i mastanja dolazi im saznanje da je SDA opet ubjedljivo pobijedila, jer bosnjacki narod ZNA da je SDA kicma i najsigurniji stub opstanka drzave BiH i Bosnjaka u njoj. SDA UVIJEK POBJEDJUJE.
Ma ti si zelen ko trava,Fudo ce vas samljet sa 50% a ostalo ti i Isak podijelite
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, bankomati po aziji su vec uvedeni i postavljeni. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu (ili mjesec) bude zao.
ova zenica... mislio sam da je ozbiljan grad... fuj
Kakva mongoloidna faca. Hvala.
Vidi mu glave.
Propali ste vi ko stara sećija!
uhhh Nezir Pivic ili Fuad Kasumovic... ovaj grad je definitivno dotakao dno..
Mrš!!!
Nema ni teoretske šanse. Uzet ce ga Fudo lopatom...
Reklo bi se po kockastoj glavi da je Sandžaklija ..ili .?