Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta pricas ti kriminalac jedan, u crno si zavio vik, tvoji rasprdili 10,5 miliona na fuš respiratore, zukic vam za pare zaposljavao. asim stimao izbore. Pa nema vecih destruktivaca od vas zelene gamadi
Ljudi pamtite sve sta su nam uradili i skinite gamad!
Klasična SDA-ovska šuplja priča kakvu pričaju svi SDA-ovci i dojučerašnji SDA-ovci poput Konakovića i sličnih.
zalosno je da SDA nije imala boljeg kandidata za nosioca liste u novom gradu.zalosno je da ovaj intervju je mahalski.svima vama dok je Asim valjao bi je dobar.tada ste ga u zvijezde okovali.
trebao si staviti da je ovo placeni oglas.
Nista ti ne znas braca. Da Bog do ima 1% svog rahmetli babe razvaljivao bi, ali nemas na zalost
SDA moze samo krast i pravit Afere
Sa SDA smo propali
Pa da SDA moze jos vise da nas upropasti
Pa dok je SDA moze bit samo gore bolje ne moze
SDA nas je i dovela do ove situacije
SDA je sve unistila
Kao i do sada sto nas je dovela i vukla na dno
SDA je zlo
Sa SDA moze bit samo gore
Ovaj mafijas, uz rumenog i Husu Ćesira, su najzaslužniji za višegegidišnju redukciju vode u KS. Vi koji glasate, imajte to u vidu!
SDA pada 15.11
Joj treba sad prezivjeti naredne dane u klixu. Do izbora ce ici ove reklame, a poslije ima da cijede suvu drenovinu o rezultatima do nove godine