Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1- GENOCIDNA TVOREVINA PRIPREMA DIVERZIJU(STIL VEHABIJE) ZA ODCJEPLJENJE 2- GENOCIDNA TVOREVINA UZ POMOC TIHICA I OSTALIH DOMACIH IZDAJICA TRAZI REFERENDUM! 3- TUZIT ZA SVE STO JE POCINILA, ODGOVORNA I DUZNA SRBIJA I SVI ONI KOJI SU VEC 20 GODINA TI KOJI UNISTAVAJU DRZAVU BIH-U: DOBRICA COSIC,MIRA MARKOVIC,VUK DRASKOVIC,VOJISLAV KOSTUNICA,LJUBA TADIC, KACAVENDA, NIKOLA SPIRIC, RATKO MLADIC, GORAN HADZIC,DARKO TRIFUNOVIC i DAT POTJERNICE i TRAZIT NJIHNO ISPORUCENJE! TRAZIT ODSTETU SRBIJI ZA SVE STO JE OPLJACKALA I UNISTILA PO BIH-I! DOSTA VISE SRPSKOG FASIZMA! JEDINO RJESENJE JE POD HITNO USTAVNE REFORME TJ APLIKACIJA USTAVA BIH-E OD 1992-E GODINE KOJI SE VAZI I DAN DANAS JER NIJE BILO DRUGOG! SMRT SRPSKOM FASIZMU SLOBODA BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA i SVIM BOSNOHERCEGOVCIMA! ISKORIJENIT SRPSKI FASIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE KO IZ CIJELE REGIJE! SRETAN PRAZNIK DANA NEZAVISNE NAM DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE!
Siptomaticno je da na televiziji prikazuju proslave samo u nasim gradovima. Ne slave ni Hrvati. Nema razloga da budemo euforicni. Jasno mi je da smo povrijedjeni ali mi izgleda neprikladno da su u vijestima izvjestaji kao da je sve u redu i da se slavi, a cinjenica je da se slavi samo u nasim gradovima.
neznam,a da pitamo sarajlijice,mozda oni znaju?
HAJDE MALO OPUTENO DANAS JE SVECANI DAN-SLAVI SE NESTA PA DA MALO VIDIMO I CIVILIZACIJU KOJU JE DONIO TAJ DAN SLAVLJA-JESTEL VIDJELI JUCE U ONOJ EMISIJI NEDJELJOM U2 KAKO ONA MUSLIMANSKA BIJELA TEHNIKA ZVANA OVCE LIJEPO NAPREDUJE-A NEMA MUZIKE TAMO;ZNACI KADA SVI MUSLIMANI PRIHVATE VEHABIJSKE NACINE ZIVLJENJA NECE MOCI UPRAZNJAVATI SVOJU DRAGU HIMNU-LOGICNO MUZIKA ZABRANJENA A TEKSTA NEMA ALI MUSLIMANI SU VITALNI ONI CE A SE NAJEDU ONIH OVACA PA KADA RAZVALE DA PRDE NA SVECANOSIMA TO CE IM BITI HIMNA A I U SKLADU SA NJIHOVIM MIRISIMA-E TADA CE DA UZIVAJU MUSLMANI I SLAVICE SVAKI DAN KAO DANAS
Bas je odvratno koliko fasizma na ovom portalu ima. A, koliko malo razuma i mira. I ja bih rekla da je Hadzem jedan od sjajnih intelektualnih likova u ovoj zemlji. Toliko nam je potrebno ljudi poput njega. Ovih besmislenih galamdzija, politikanata i sovinista u nasim redovima vec je pun kofer.
Tebi nije dobro,a????Streljam ti mater maloumnu,zenu i djecu rodjenu i nerodjenu,jebem li ti sve balijsko zivo i mrtvo!
ja bih proglasio ljubitelje sfrj kao neprijatelje bosne, jer smo prolili krv da se odvojimo od sfrj, i u ime svakog ko je poginuo treba strijeljati sfrj ljubitelje.
il je sandzakliiiiiiiiiiiija ili je iz zatucane istocne Bosne!
@kaurin Opet jutros nisi popio rozu tableticu?
KO PUSTI OVOG MALOUMNIKA,KAKO ONO-HADZEM,PRAVO SARAJEVSKO IME-JOJ!E INTELEKTUALCA,TITO DRAGI!NIJE CUDO STO NAM SE SVI SMIJU!
SRETAN VAM DAN KRAJA BOSNE TAJ DAN JE BOSNA ZAUVIJEK NESTALA A SVE SUPLJE PRICE KAKO JE IMA NEK ODU U REP SRPSKU PA NEK VIDE JEL IMA TAMO TE FOSNE JEL SE TAMO STA SLAVI SAMO GLUPI MOJSMANI SLAVE DAN KAD JE NESTALA BOSNA KAKVA JE BILA A OVAJ STO LAPRDA AKO JE TO NJIHOV INTELEKTUALAC TEK ONDA MOGU DA ZAMISLIM KAKO SU OSTALI GLUPI
ma jok ba nije MZ nego sto ima stvari koje ne mozes poderati BiH je jedna od njih, probali nije islo gotova prica.
Hadzeme, svega ti ne valjaj i ti suplju. Ti si barem pametan covjek u moru ovih nasih buzdovana. Ovo je mentalno i fizicki rascijepana zemlja i to traje punih 18 godina. Ti znas dobro da je odrzava iskljucivo tzv. medjunarodna zajednica (i to ne zbog nas vec zbog svojih interesa). Ti kao intelektualna velicina (a mislim da jesi) ne mozes i ne smijes zmiriti pred cinjenicama pa i kada bole.