Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKI PUT KAD SPOMENU SKAKU-MENI ODMAH NESTO NELAGODNO✂✂✂
Ajde to si u pravu, ali kad vidim ovog bradatog medvjeda koji kao da je s lanca pusten, na sta te to podsjeca?
SDA lopovi su protjerali iz BiH više Bošnjaka nego i jedan agresor u istoriji BiH! Sjeme im se lopovsko zatrlo!
Da nema SDA nebi bilo ni Bošnjaka a ni Bosne, tako da te gluposti možeš tati i mami prosipati, SDA je organizovala patriotsku ligu, koja je prešla u ARBIH, SDA je bukvalno ta koja je organizovala svu odbranu, Klix te možda pušta da ovo pričaš ovdje ali da na ulici u SA ovo kažeš, doslovno bi te zgazili.
@SvetiVasilisSPC Prvo se opismeni pa komentariši! Sarajevo su odbranili građani Sarajeva a SDA lopovi su ga opljačkali i unazadili!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Damir Niksic je gospodin. Rahmetli Nijaz je iza sebe ostavio jednu velicinu i ponos. Svaka vam cast.
SDA su obicni mizerni sibicari, a kakva vjera to je lažni paravan za budalaste i nepismenu sirotinju
Vise je Skaka uradio za Sarajevo nego vi za 5 zivota,uhljebi jedni
Kontam na kojem levelu s mozgom moras biti da se divis Skaki.
ma haj sve to...ne mozemo tu nista..hajmo traziti referendum o visini primanja na svim nivoima i povratu akciza za gorivo, ustvari njihovog ukidanja, da ne zive lijepo sa nasih ledja promjer o cemu sve se raspisuju referendumi https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/necete-vjerovati-o-cemu-svicarci-odlucuju-na-referendumu-20181125
ESELAMUALEJKUM ☝️💚
Procitalte ovaj izvjestas od covjeka kojeg SDA ne poznaje kao jednog od najboljih za struku na Buka.ba.Desk / I tako dođoh do broja 38 na javnim konkursima, mene i moju porodicu pokušavaju .... Za zlonamjernike koji se naslađuju ovim objavama, odnosno stranačkim uhljebima koji jedino znaju klimati glavom kad im stranka kaže i dići ruku kada treba sebi osigurati veće plate i sve dodatne beneficije"
Hahahahaha.. i poslije Skake dolazi Skaka ... cuvajte se decki da Vas ne osuneti Skaka od te je loze .... hehehe .. Djeluje mi kao sinhronizirana aktivnost ... bolje da se Tuzilastvo oglasi sto prije i policija ...
Ti Nikšiću da imaš pameti ne bi bio "Konceptualni umjetnik", već bi imao pravi posao....
VIDIS LI BAKE “VUČE” DA SI SAM DA SI OKRUZEN HIJENAMA... prodali bi i tebe za kilu oraha da mogu!!! TREBA SE PITATI STA BI BILA SDA STRANKA DA NIJE OVIH LIHVARA, KAKVA BI BILA BiH DA SI BAKE “VUCE” OKRUZEN POSTENIM LJUDIMA...
smrde svi
Skaka je legenda i ima se čim pohvaliti zato iako je došao na taj način neka je hvala Bogu neka ga Asime asime šta učini crni asime
Stranka KRIMINALACA I KLEPTOMANA !!! I državu su pretvorili u ČARŠIJU ŠANERA !!!
A Boze me sacuvaj jest i ovaj Damir Niksic uhljebina... Dokopao se malo vlasti - sad uziva - a ne vise !!! Koja je to snobina!
Sve po zakonu 😂😂😂😂 Mene je stid, svi nam se smiju :(
Ovi nezavisni prvi trebaju da daju ostavke jer oni dodju tu uz pomoc svoje stranke a onda izadju iz nje i ostanu kao nezavisni, pa budale jedne ko vas je doveo tu sta ste se uzdigli! Haj zdravo! Ne pametujte kad pameti nemate!