Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta tih 200 trupaca kad dodju iz kafica i obuku uniformu kome oni mogu bit autoritet?
smanjite tarifu za prijem u GP i nema problema 😁
Da me kao prošli put unište na intervju mamu im
Nedostaje i 500 doktora 500 vatrogasaca samo muriju tovarite da vam guzove cuvaju i ovako ih ima previse
Slazem se da trebaju i to pod hitno samo poostriti cenzuru prijema,povecati i platu ali i pojacati kontrolu odgovornosti na svim nivoima
Dajte posla za oružane snage, ionako postoje nako.
NEZAVISAN JE KAO LISA ANN!
kako neće kad ima više parlamentaraca nego graničnih službenika, imamo veću administraciju od njemačke. pola državnog budžeta ode samo na plate raznih uhljeba.
Radi se sezonski ko policajac
Jesu li ovaj put naznacili da trebaju da znaju engleski jezik? "oupn da trank" sa one njihove liste me uvijek nasmije.
Oni neznaju svoj maternji a kamo li engleski, čast pojedincima ali većina su čiste seljačine.
Raspisuje se konkurs za 500 , 490 vec na spisku
Najtransparentniji kriteriji prilikom bodovanja na psihotestovima su na ovim konkursima za vojsku, policiju, oficire, inspektore itd.. VAZELIN, SVINJSKA MAST, LOJ, SUNCOKRETOVO ULJE, KATRAN, itd.. 20.000 KM TOTMAST ZA PODMAZAT PSIHOLOGA.
Pitao graničar rođaka “imaš li makar kakvu čokoladu” Dotakli smo dno dna, svakakva bagra je u državnoj službi
Sta ce nam sluzbenici, treba smijeniti politicare i ukinuti granicu prema Srbiji, HR i Crnoj Gori. Oni ako hoće neka ih, neka rade i za ove naše a plaćaju ih drugi.
NEMA PRIJEMA. Ovu sarajevsku policiju iz njihovih kafana i sa njihovih pijačnih štandova ZA ŠVERCA POTJERAT NA GRANICU ! Neće, SLIJEDI OTKAZ i nek se vrati u kafanu, ovu kriminalnu hobotnicui pod Zastavom Muhameda ni ALah više ne može nahraniti !