Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIletova ujdurma jer je njegov čovjek iz SIPA-e dobio šut-kartu!
Ultra.......... Šta ti blebećeš,ovog vilića treba smjeniti iz razloga što ne smije da kaže da je napad na vučka, dobro isplaniran i izveden od strane zubca,genocidnog mupa rs,džuve,i obavještajaca iz genocidnog bg!
kakav nezavisni odbor?Prije će biti odbor za izgon Bošnjaka i upošljavane dabić-bobanovih zlikovaca!
trat nikad i nije stao,samo je nastavljen drugim sredstvima! DABIĆ-BOBANOVA GAMAD želi da ratne ciljeve ostvari preko papira!!!
Izbjeglice sve u BiH naseliti da bude sto manje Srpskog zivlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I treba da ga smijene radi njega i njegove nesposbnosti da zastiti Vucica je bosnjacki narod pretrpio ogromnu stetu! A i ministar treba podnijeti ostavku.