Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smeta Novalic? Ovo je sve fino rezirano od strane HDZa, sve sa ciljem da HDZ preuzme i poziciju premijera Federacije. Tako da bi HDZ imao i premijera i predsjednika Federacije i onda lagano stvorio Mostarizaciju Federacije. Tako to rade Hrvati, svi slozni kao jedno jer kod njih nema opozicije i svi su vlast. Dok kod "Bosnjaka" haos, svak svakom zabija u ledja. Vazna je Republika Sarajevo.
SDA bot alert! sve na stranu ali jesu li to ti respiratori , i je li malina ovlasteni uvoznik ? glup si i pogan
STA RADI TA FEDERALNA POLICIJA? TUZITELJSTVO BIH JE KORUMPIRANO I POD NADZOROM HDZ MAFIJE, VSTV JE KORUMPIRANO I POD NADZOROM SNSD-a, ZASTO IH NE HAPSITE ZA KORUPCIJU, PA SINOC SU VAM ODRADILI DRZAVNI UDAR U FEDERACIJI. DOLAZI VAM HDZ NA CELO VLADE FBIH!
fup hapsi rome , ne znam onda sta rade kantonalci ili opcinski inspektori ? al hajde nejse ko ne radi ne moze ni da grijesi