Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proširi bazu da može doći stranački kadar, glup, al odan.
pa prije 20 dana svi ste u glas trazili njegovu ostavku... odlucite se hocete li piskiti ili kakiti
To se trebalo davno uraditi. Da ima Cosic malo obraza i morala sam bi podnio ostavku...
Do kakvih je,u međuvremenu , novih spoznaja došao Nezavisni odbor pa je predložio smjenu komesara Ćosića?
Prije 10 dana su izjavili da ostane sad nogu dobija. Trebaali su svi dati ostavku.
Vrijeme da sarajevska policija napokon postane funkcionalna i policija sa autoritetom.
Kakav je ovo kriminalac samo da znate. Tuga je samo, sto dolazi novi komesar sa Ilidze , koji nece bit nista bolji.
Mozda je covjek dobar, ali cinjenica da su rezultati losi, narocito u saobracanom dijelu. Ne moze iko ko poznaje materiju ne vidit sta se desava po gradu. Generalno smo nazadovali u saobracajnoj kulturi a razlog je sto niko ne suzbija kabadahije. Sad ostave napola raskrsnice auto i odu u radnju da nesto kupe itd.
Da je dobar ,policija bi radila odavno kao sto radi danas. Da je dobar ,ne bi prikrio udes svoga sina sa službenim autom. Nikad niko ovoga covjeka nije vidio ni poznavao do ove sad situacije, a kao prvi covjek policije trebao je biti 100 puta do sada u medijima.
Nije posao komesara da se brine za saobraćaj i njegovu sigurnost već šef saobraćajne policije ili kako se već zove ta pozicija. Mislim da se smjenom komesara nažalost neće riješiti pitanje saobraćaja kao ni inače katastrofalno loša sigurnosna situacija u KS. Treba tražiti odgovornost šefova sektora u kojim postoje problemi, a postoje u svim.
smijenite vi tuzilastvo, kompletno, oni su ti koji uzgajaju kriminal
Najlakše je sad ufati jednu ovcu pa se istresi na njoj. Evo šta je to policija za koju je Ćosić odgovoran vlastima -- 10 knatonalnih ministarstva policije - 10 kantonalnih ureda komesara -10 kantonalnih specijalnih policija - 3 entitetske specijalne policije -3 entiteska ministarstva p. - 3 entiteska komesara - SIPA -direkcija za koordinaciju policije - državna granična policija ( uskoro tri nacionalne plus koordinator)
UKUPNO 42 policije ko u SAD, imamo deset puta više policija po glavi :)
@flaq Izvinte greška :)) normalan čovjek ne može to shvati pa nesvjesno prilagođava. NIJE 10 nego gotovo STOTINU PUTA VIŠE kojekakvih pixxkinih policija, jer SAD imaju 380 milion stanovnika a BiH samo 3,8 i ima najviše policija po glavi stanovnika NA SVIJETU. Ko i lopova !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako kazu stari: sta me briga, ni u dzep ni iz dzepa
I za onaj cunami bijelog praha preko Bihaća osuđen samo komesar Ramo Brkić ! KO DA JE DILAO SAMO ZA SEBE. ZAnimljivo nakon što je osuđeno lice Ramo Brkić avionom krenuo vani policija ga nikad ne skonta ĐE JE BA. A moga je izvršiti terorističko djelo sa uraditi isto :)) Hoću da kažem VAZDA SE NAĐE ŽRTVRNO JANJE iz čega javnost odmag zaključuje da je sva policija ČISTA ! Ahahaha. Ukinite svu policiju, nije je u Sarajevu bilo za vrijeme rata a manje kriminala.
. NAJNOVIJA VEST KOJA JE ZAPALILA INTERNET : RAZVODE SE KLINTONOVI: Bil besan na Hilari, krivi je za poraz na izborima! http://bit.ly/2eHv8EA . . IVAN PERNAR IZ ZIVOG ZIDA U BEOGRADU : POSETIO SKUPSTINU SRBIJE : OVO JE ZA MENE IZUZETNO EMOTIVAN DOGADJAJ http://bit.ly/2gkJA6H .
Ne interesuje me Cosic niti imam razloga da ga branim ali ovo tako SMRDI .Dino Konakovic u ime onih zlikovaca koji su ga korumpiranog i nesposobnog i postavili nakon tuzilastva kojim suvereno vlada ,,preuzima" i policiju .Cilj zataskati njihov kriminal i namjestati drugima.Nema ovdje više nikakve ,,neovisnosti" ovo je feudalizam
haj ne seri
Hm, neko im je nešto *prišapnuo*, pa sad nije dovoljna novčana kazna. Toliko o *nezavisnom* odboru. 😜
dobro je i tebe Ćosiću...
Ako je prikrivao informacije o ubistvu Dženana MEmića zašto nije optužen kao saučesnik ??? Vidimo da je jučer uhapšen direktor FK Olimpik ko piksla radi pomaganja u izvršenju kriivčnoig djela BIJEGA. Fahri se jučer sudi za ometanje pravde i svjedoka. Ćosiću suditi !! AL HAJ SUDI KAD BI MU TO BIO NAJSRETNIJI DAN U ŽIVOTU ! ko KEmalu Čauševiću ili Lejli Fazlagić. A šta je takvih u SDA policiji, financijama, sudu i TUŽILAŠTVU !
Hahaha, a prije 15 dana su bili protiv njegove smjene!?!? http://www.klix.ba/vijesti/bih/nezavisni-odbor-mup-a-ks-odbio-prijedlog-za-smjenu-komesara-vahida-cosica/161102099