Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korman netnalica sve skole od srednje do kupljene diplome na pravu 2012 godine i to sve vanredno uz rad Ima regularno samo zavrseni kurs za policajca i na njemu je bio najlosiji polaznik Totalna neznalica i Lukacev uvlakodupac Hujdurevic lihvar i intererezdzija Zoran cegar krimos na sluzbi u policij Nema tu perone da je kompetentna jer to sistem nedozvoljava Plako Lukacu da bi mi ovaj na kraju zaposlio sina
Himzo je jedini koji ovdje ispunjava uslove kako sa skolom tako i sa iskustvom.Jedina mu je mana sto je Focak🤣
Zoka je kralj.
Tajna policija je organizacija koju uglavnom koriste diktature i totalitarne drzave za praćenje, uznemiravanje, mučenje ili likvidiranje gradjana. U takvim politickim sustavima sjedinjuje ovlasti policije i obavjestajnih sluzbi. Tajna policija koristi "zakone" diktature i totalitarizma prema potrebi. Koristi se posebice za djelovanje protiv političkih protivnika režima, kao i "neposlušnih" građana.
Njihove metode se temelje na zastrašivanju, oduzimanju imovine, uhićenjima, dezinformacijama, pranju mozgs, mucenju i ubijanju protivnika. Tajna policija može biti posebna jedinica u strankama.
Zoka Cegar zamjenik!!