Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovoj jebwnoj republici nista nije nezavisno neboj te se!!!!! 🤓🤓🤓🤓🤓
Smijenite šupčinu!! Parazit koji sjedi, sisa i ništa ne radi.
ne samo otkaz nego i zatvor za korumpiranog smrada...koliko li je kesha uzeo da zastiti ubicu???
- Na dnevnom redu neće se naći inicijativa Vlade KS za smjenu policijskog komesara Ćosića s obzirom na to da ministar Mulabdić još uvijek nije dostavio potpunu dokumentaciju Nezavisnom odboru. Smišljeno urađeno da se ne bi moglo do kraja uraditi. Mulabdić štiti Čosića!
. BORIS DEZULOVIC OTVORENO O HRVATSKIM SPORTISTIMA VI STE OBICNI PIZDUNI.... http://tinyurl.com/zh9xapc . BORIS DEZULOVIC KOLUMNA: SLOBODNA DALMACIJA – SEOSKO GLASILO FASISTA http://bit.ly/2ccm22s .
KO PREDŽE ULICU ŽIV IZDRAV KOD HIGIJENSKOG TREBAMU DAT ORDENZA HRABROST OVI VOZAČI ISTO VOLKING DED AKONE PUCAŠ UNJEGA NEČE STAT
Sigurnosna situacije katastrofa, automobili se kradu kako hoce, razbojnici u sred dana u sred grada upere pistolj u glavu i uzmu ti mob i pare, vozaci masovno kroz crveno prolaze i voze brze od dozvoljenog, ovisnika nikad vise nije bilo. Zato sve u policiji koji imaju ikakvu funkciju po hitno smijeniti.
da su pametni.....sami bi dali ostavke........tako se to radi u normalnom svijetu.......a kod nas ko se zaljepi za fotelju......nemeres ga odlepiti.............neki supersupersuper lepak
policija i ono sto uhapsi...tuzilastvo vecinom pusti...
pokuso si nije islo , iz godine u godinu sve gore...vrijeme je da odes da neka nova svjeza krv te zamjeni