Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalizmi uvijek zive u irealnom svijetu, ultimativni su i nazadni. BiH sa ovakvim drustvenim uredjenjem nemoze biti kompatibilna EU gdje su ovakve nase dogme krvi, tla, plemena itd... prahistorija
Ovi mogu još samo na izborima za mjesnu zajednicu da se pojave.....
ko su ovi?
Još samo treba Zenička lola Kasumović da se oglasi ...nako s janjetom...hehe
Sepicu kretenu
Ovo je Cista Istina!!! Svugdje u Svijetu Politicari se ponasaju kao Pozitivni Primjeri Drustva,Samo Ovdje SVE Maximalno rade da OBICAN Narod koji se skupa przi u istom Loncu Sto Vise Zavade! Sve To u Tvorza Treba,Pa Da se malo Prodise,Nakon 30 Godina !
zar su ovi jos uvijek u zivotu?
hahahahahahaha, na kakvim su bobama ovi levati ... citav svijet zabrinut za SANU, prorusku, srbijansku akciju na zap.balkanu sano ovi levati bolesnjacki misle to je djecija igra .. Cisti Populizam i njima vecini je samo u glavi vlast, mandati, itd...
Ovo nesta u isto vrijeme izjava kad i NiP...
Kosovo izgubljeno, Crna Gora izgubljena, Hrvatska izgubljena, samo su uspjeli uzeti 50% BiH
@inspekt pa evo vracaju zemlju u posjed drzave
ko je uzeo 50% BiH? 100% BiH je BiH
U ovoj zemlji ni bumbar na drvetu nije nezavisan.Ko više finansira ove trgovce maglom ? Lopatu u ruke majku vam ublehašku.