Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjacki ljevicari zalazu se za gradjansku i multietnicku drzavu sve dok se ne uhapsi Bosnjo onda krece kmecanje o izjednacavanju i agresora i zrtve. Razmislite malobrojni Srbi Federacije prije no sta za ovakve stranke glasate.
Jeftino politikanstvo,,otpadnika SDA,,. Generalu treba stvarna materijalna,moralna i svaka druga podrška koja mu može pomoći da ,,dokaze,,i ,,rasvijetli,,ratnu prošlost i dokaze svoju nevinosti. A,konjska glava,,Sepic,,i ovi uhljebi bi da profitiraju na nesreći vijeka. Fuj..😋