Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA po starom principu, napravi nekoliko strancica od njihovog otpada pokupi glasove nezadovoljnih i opet ih ujedini u svoju stranku. A najjaci su ovi sto glasaju za njihov otpad misleci da su drugaciji. Isti scenarij cemo gledati i u skupstini KS nazalost. SDA dokazuje koliko je bosnjacki narod gluo i naivan.
Cim ti koristis "ALI"...ti si rina'ka obicna
Ni sastavili se nisu, a već se raspali.
Ovo nije BH blok. BH blok su SDP, DF i NS. U svom ovom jadu drago mi je što su oni ostali jedinstveni. A doći će vrijeme, veoma brzo, kada će se ovi koji nezadovoljni radom zločinačke organizacije koji daju glasove njihovom otpadu okrenuti njima.
Razbija se o glavu koncept SVI PROTIV SDA kao pobjednika izbora
ovaj voloder nosilo listu nezavisnog bloka i 900 glasova skupio i usao u parlament, a ni dvije sjednice nije izdrao bez sda. prvi preletac nakon izbora. cestitke!
Ima li kraja ovoj cirkusijadi u bosni, majko moja stranaka ima ko šodera, zavisnih, nezavisnih, glupih, bez cilja i programa...Može danas svako osnovati stranku i srati...bože , ima li te? lijepo kaže jedna baba: Da bog da sve ovo vatrom izgorilo!
Boli sad ovog Volodera briga.On se uvalio u Parlament,hajrovo, a vi sad izbacujte iz stranke,odakle hocete.
koji bola vaši principi haha. Komedija od stranke
kod dosta ljudi ste vi privjesci svi vas nosaju na kljucevima šta vam tu nije pravo
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Čuj vladajući režim? A dok si ti bio dio vlasti, nije bio režim, već demokratija? pljuc
Jaki vam zastupnici u bloku. Ni jedan nema pojma od njih troje. Ušli zahvaljujući prerasporedu mandata a nijedno nije moglo skupiti pet hiljada glasova a ne vise
naravno a princip je 'prodaj se najskuplje'...
E jeste i potrajali...