Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo za transparentno glasanje je dosta bitno. Jedino tako ono može biti pravedno. Direktno sam učestvovao u komisiji koja je krala glasove u mojoj lokalnoj zajednici. Da vidite te muljaže, majko moja. Ja kao pojedinac nisam ništa smio uraditi, al mi je nanijelo duševne boli kao da sam je ja i organizovao.
I meni se to desilo, ali za razliku od tebe ja sam prijavu zaradio i pomarisao se sa pola birackog tijela i kvazi posmatraca.Usput sam pokusavao zatvoriti biracko mjesto ali jaki ovi iz SDA( mada i SDP, ko fol vodeci u mom gradu na lokalnom nivou, je slican njihovim SDA igricima). Sve u svemu, oslobodi se care pritiska! i ne sekiraj se pasce oni svi uskoro :)
Sto ne mogu ove iz B SDA.
Kod nas dosljednost ima rok trajanja!!! Svi su dosljedni do odredjene ponude... :)
tropa ste.........sam da vam kazem