Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je lik sebi umislio ni sam.ne zna .... seljak iz cazina i on bi da bude nesto, sa Sda je bio, ovako nece, male stranke mogu samo da se nadaju ..
Ovaj Šepić će do oktobra kenjati po SDA, a onda će nestati na par mjeseci i samo ćete ga poslije vidjeti kao nekog dobro uhljebljenog direktora u nekoj državnoj agenciji ili zavodu.
Obrazovan, stručan, kulturan, pošten, harizmatičan, konzistentan od prvog dana, nije član neke stranke, ima osobine koje treba imati lider. Ima program i viziju države, cijeni mlade, znanje i stručnost. MIRSAD HADŽIKADIĆ
dobio sve od smrdljive sda kao poslusnik a onda se otisnuo kao odmetnik
Pa šta je Raza rekla?
sda ponovo pobjeduje ,svidja mi se njihov sloga ,ovce na broju
Eh Sepicu, da znaš podržao bi Hadzikadića i povukao kandidaturu. Tad bi te smatrali dobrim, dobio bi veću reputaciju
lik je šuplja priča...
A sto ce americka zastava u pozadini?
Sepic godinama cuclao budzet i odjednom postade posten...decka neko provsjetlio.
Samo SDA sve ostalo je prevara i podvala Bošnjacima
Lažov Senad Sepic 20 godina živi na račun Bošnjacke sirotinje jednog dana radnog staža nema, fuj