Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODLAZI ZBOG KRIMINALNE SDA!!
Istu pricu kao ti pokusava da proda i Salko Sokolović u Konjicu....Covjek 20.godina bio predsjednik Općinskog odbora Konjic i Kantonalnog odbora SDA HNK i cim su ga skinuli odmah ne valja SDA jer se vise nista ne pita i jer zna narod da više ne moze lagat građane Konjica da ce ih zaposliti il da ce nekom studentu tad stipendiju..
@KucukAlija Drago mi je da se slazes sa mnom....Samo budala ovo nece razumjeti sta sam napisao...Ovo je sve ovako..
Jao da hoće ukinuti financiranje stranaka iz budžeta pa da ostanu samo oni kojima nije politika samo način da se uhljebe ,oni koji su u svom životu prvo postigli nešto napravili fabriku, zgradu , zaposlili ljude a onda možemo očekivati da će i nama moći pomoći .
Sepicu ti možeš samo takve kao sto si ti povuc za sobom, i one koji su slični tebi. Teško onima koje si do sada predstavljao, a još teze onima koji su ti se sada pridružili. Žalosna je budućnost ljudi koje ces ti predstavljat jer će završit gdje i ti, politički gubitnice. Ništa nisi doprinio dok si bio u prošloj stranci šta sada od tebe očekivati. Samo propast, apel mladim ljudima, nedajte povjerenje ljudima koji žele vlast bez dokazanog angažmana.
@billy220..... A kome to treba dat vlast , Bakiru ili Kukiću možda . . .? ? ?
Hvala Allahu što odlaze,konačno došli tobe,da u ovoj nazovi državom ,mogu prosperirat samo oni na državnim jaslama,i tkz gazde što obrcu kapitalom na milione a radnicima plade na 2X sveukupnih 350km,a primjera radi Ridjo sin izetbegovica "mudrog"Alije ima platu 6000km,gdje je pravda,srecu potražit u drugim državama drugog izbora nema
Možda je ovo i taktika SDA, da se kobiva posvađaju a poslije da se sastave. Sve u cilju daljeg pljackanja i skrivanja kriminala kojeg su do sad počinili.
Joj što ne mogu ovih stranaka "Došli tobe"....
Ako smo spali na NB, onda nam nema spasa. Svi bivši SDA kadrovi. Svako zna ko je Admir Čavalić - demagog. Ako je Bakir nešto pametno rekao u ovih 25 godina, onda je rekao jednu istinu za Šepića. Da nije bilo SDA, nikada Šepić ne bi došao na asfalt, niti postigao ono što jest.
I svi bi nešto narodu ponudili, ali samo kroz politiku. Niko ne otvori firmu, pa da zaposli barem 50 ljudi, i da im omogući normalno radno vrijeme, i život dostojanstven čovjeka. Uradite ovo Šepiću i Čavaliću, pa ćete vidjeti kako će narod ostati. Ne, vi hoćete da se nakačite na budžet, pa da dijelite ionako naše pare
Otpali krak SDA hobotnice.
Nemoj mutivodasa tako... Ostaće mu dilfa vjeran... Štiti ih društvo za zaštitu životinja...
TK najvise nastrada SBB i SDP.
Jos jedna nova stranka, 117 po redu u BIH. Kod nas vise stranaka nego u USA i Indiji
Svi sve znamo ALI...... Šta i ko treba da uradi DA bi se ovom zemljom napokon pocelo koračati na bolje.
Javilo preko radia da će u SDA ostati samo Bakir, te da će ga i Sebija napustiti.
Dok si bio predsjednik politicke akademije SDA i jedan od potpredsjednika SDA,tad ti je valjala SDA i samo si gledao kako SDA unistava sve pred sobom..Zasto se tad nisi zalagao za svoju Krajinu kad si mogao uticat na to da zaustavis..A ne,tad si samo sutio i nije ti Krajina bila na raj pameti a kamoli neki drugi kanton.
Pa Šepiću,stvarno si jadan i smiješan lik....Sta ti imas kome pričat...Bolje ti je šuti i uvuci se u mišiju rupu...Ne branim SDA al sad ti nevalja SDA kad si izgubio pozicije u stranci i ti bi sad sa nekom svojom novom strankom ispravljao a tolike si godine žmirio kad je SDA unistavala firme...