Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ko fol oni hoće nešto, ko oni mi nešto mijenjali, a 20 godina na vlasti bili, trovali narod nacionalizmom, opljačkali sve što se dalo i na kraju pobjegli sa broda koji tone. Neće ni vaš dugo splav.
Hoces reci da onaj ko nije nacionalista donijet ce minimalnu platu od 1000 KM i nestat ce mita i korupcije ?
Nek ste zajedno. Vi ste isti ku.ac drugo pakovanje. Da ima naroda i pravde Sepic bi bio na smetljistu a Dino u zatvoru. Al ovo je BiH. Sto gori narodu bolji.
Ološi
Sda kriminalci. Nemaju oni nikakve šanse na izborima.
Nakralo se malo u SDA, pa hoce jos!!
Hahah jadni vasi glasaci 😂
A 20 g vam je bilo dobro sa SDA a sad vi fini isto je to sve samo drugacije upakovao.
sepic i konakovic su uvjek bili i ostali clanovi kriminalne SDA samo sto su sad u drugim dresovima za njih je jednom kriminalna SDA uvjek kriminalna SDA u oktobru narod ce i bez njih i njihove maticne kriminalne SDA stranke izabrati svjetliju i bolju buducnost za sebe i drzavu
jednom uhljebi uvjek uhljebi daba im druge stranke sve je to ista bagra iz kriminalne SDA samo drugog dresa
Ovi su izgubili kompas u zakonodovnoj i izvrsnoj vlasti,a izgubili su ga i sada!!!
Jadna li je ova naša država s vama na vlasti sreća ide oktobar... Samo ako se narod probudi iz ove zablude u kojoj su 20 god davali vama prilike da nesto napravite..
SDA pobjegulje sad nasli ganjat pravdu,dok su krali zajedno sa Izmetbegovicem nisu gledali na narod.Pu pu pu narod vas je procito.Fahro 🍀🍀🍀
SDA pobjegulje sad nasli ganjat pravdu,dok su krali zajedno sa Izmetbegovicem nisu gledali na narod.Pu pu pu narod vas je procito.Fahro 🍀🍀🍀
ALIJA NAS DRAGI USTANI IZ MEZARA RASTJERAJ OVE UDBASE I UHLJEBE
Reinkarnacija SDA. Fuj
Uvijek ste vas dvojica dobro šupljirali
E moj Sepicu, tebe će ovaj muljator debelo nasankati, kao i sve do sada.Svako koga nije mogao staviti u šaku, pogazio je nogom. Dobro se čuvaj. Njegova stranka ima pogrešan naziv,tu nema ni naroda ni pravde nego samo ja,ja ja i meni.