Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA samo malo drugacije upakovana ne znam ko moze dati glas bilo kome ko je imao ikakve veze sa SDA.
ovi gulenovi banditi sami sebi dohakaše, ......mogu još malo blebetati!
Ovdje nema ozbiljne strategije za NIŠTA . . .!!!
@halal passat.... Strateški samo sve ide u pizdu materinu ...!!!
😂😂😂 ovi imaju rješenje za sve probleme 😂😂😂. profesor/i BALTAZAR/I 😂😂😂😂
Šta je bilo prije " ", vjeruj mi ko da nije! Čujte i počujte...Danas kada postajem funkcioner, marljivpo ću prosipat šuplju i valjat pripravnicu, a u pm.
Rijesite korupciju i stati ce
Ako ćemo iskreno nemamo mi strategiju nizašta
Nemamo ni strategiju kako se rjesiti uhljeba ko ti i ti tvoji slicni.
SDA IMA SADAŠNJI KADAR KOJI SE SATRA BOREĆI SE IZMEĐU SEBE ZA POZICIONIRANJE NA BUDUĆIM IZBORIMA I SAMI SEBI NE MOGU POMOĆI A KAMOLI NEKOM DRUGOM A OVI ODMETNICI SU ILI ISTI ILI MALO GORI. SVE TO DNO
SEPICU MALO IDI U BANJA LUKU CAPLJINU TREBINJE
nemoras biti nezavisni blok, opozicija, vlast ili sta vec da skontas da BiH nema nista normalno kamoli strategiju izasta, sve je u k...u pogotovo kad politicari koje gledamo vise od 20 godina palamude kako bas oni ce da nesto promjene a u stvari mole boga da ostane isto...nabijem vas sve uhljebe nesposobne na k...c
markantniji je ovaj brada od šepića
Jos ako kad udemo u EU, nece ovdje niko ostati
Dok smo na konv.marki moremo sisati vesla.Jedino rješenje je štampanje novca i bonova.Pokretanje masovnih javnih radova naročito putevi,aktiviranje javnih građ.preuzeća,povoljne koncesije na sirovine domaćim građevincima,refundiranje dobiti u poljoprivredu,smanjenje uvoza,penali na uvoz vode itd.Al ovi tokmaci neće ništa od toga.
Podsijetise me da moram nove New Balance tene da uzmem
Vidi ih, osladile im se drzavne jasle. Preletaci.