Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarnih problema....pa nema problema nego PROBLEM, a to je da ste pokrali sve pare, i naravno pokrast ce te i naredne koje dodju.
NB - Nezasiti Bošnjaci
šepiću ubleho dosadio si i ti i onaj pedofil Ahmetović. od jednom nista vam ne valja.kako tolike godina sve bilo ok i sutili ste dok ste bili ministri i zamjenici?
Najnovija Bakirova provaljotina!, jer vec ,20 tak god. , osim Bakira, nijedan Bosnjak ,ne ide u Bg....
ukratko, hoće da Tuzla akcizama plati brzu cestu do Žepča koju nikada neće dobiti jer će Turci napraviti drugi autoput Sa--Tz koji će opet Tuzlaci vraćati iz svojih džepova ..
Hidro elektrana Vranduk, autocesta koridor Vc, brza cesta Lašva - Travnik, Burj Zona, zračna luka Bihać i Vlašić... ma BiH se izgradila za nepripoznati
SDA: dijelit ćemo 100.000 zlatnih kašika
MATER VAM JE BEM I VRANDUKU I VAMA NA KLIXU PI CKE JEDNE SAMO ZNATE PISTA NISTA NE PPDUZIMAT DABOGDA VAM BILO GORE MILION PUZA BILA PLACA 300 MARAKA AKOBOGDA
bem ti predizbornu cesta se svi ufatili a saobracaj nam nikad gori a o izgradnji ili normalnom odrzavanju istih da nepricam...a sve ide polako ali sigurno u 3 pm
SDA obećava državi: -Pozlaćeni trotoar najduži u povijesti -Da jedemo argetu svaki obrok i da pijemo kišnicu -Da mrzimo svakog ko ne glasa za Bokira -Iii da umremo od gladi :)
joj ovih lafinaša, samo ispaljuju očigledne stvari .. ali da budu prvi, ko na klixu pa da pokupe lajkove