Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Efendiću, jedini načelnik koji dobro radi svoj posao.
Bravo Efendicu... Nizes pozitivne gestove i to se vidi. I naredni izbori su tvoji sigurno samo ako nastavis kao i ove protekle 4 godine. Ako promijenis dres, tj. kao nezavisni kandidat na narednim iborima ces osvojiti 100% glasova opcine Novi Grad. Stranke nas unistise...
nespuljiraj
Kako vas nije stid!?Kakav smo mi narod sram nas bilo! Cuj, sto se "prche" nezaposlene zene? Pa haloo??! Vidite li vi sta pisete? Cuj sta ima opstina sa porodiljama?? Pa svugdje u svijetu svaka porodica dobija novac za svako dijete bili zaposleni ili ne. Ljudi posteno osnivaju porodice i zive za iste onako kako su i nasi roditelji za nas. To sto vi matore cure/momci i karijeristi ne izlazite iz pubova i ne mozete nikoga da trpite to je vas problem.
Ma ima se može se a nije ni iz džepa. Samo dijeli neka raja ima tako i treba,ali malo to povećajte šta ste se stisli.
Kako bi se barem djelimično izjednačile porodiljske naknade za nezaposlene majke koje primaju znatno manju naknadu u odnosu na zaposlene, Nacrtom budžeta Općine Novi Grad za ovu godinu planirana su sredstva u iznosu od 330.000 KM. Zasto bi poreski obveznici hranili bilo ciju djecu ?! Ako nisi u stanju da ih hranis ne pravi ih !!!
Ovoj pokrivenoj kvocki neka da nasih 50 km jer joj je malo sve što je dobila .
kupovanje fotelje za mizernih 50 KM... moj narode na šta si spao. dva pakla pelena
tako je
Nek se sultanija Hurem slikala
POla miliona porodiljama , milionče penzionerima, dosta MErhametu, IZ pa jel ovo vjerska opština da troši apre poreskih obveznika KOJIH NEMA, eto pokažite ijedan privredni pogon, osim GRASA kojeg ovim parama priprema da rastjera i da zemljište pokoloni TUrcima ili arapima. Ovo je vrhunski kriminalac a on se našao prijavljivati Hadžića tužilaštvo. Odakle ti bolan dozvola da pare poreskih obveznika dijeliš svojim glasačima ??
ZA to vrijeme uzeo 500 000 KM od Konakovića da OKREČI dom zdravlja i da ga svečano otvori za izbore !! A iznutra skele bolsenici ne znaju kuda će uči, čeka se po trideset sati za uputnicu u bolnicu. Inače na prilaznoj cesti napravio Efendić svoju psolovnu zgradu sa doktorom KAbilom gdje će UBUDUĆE DA LIJEČE građani akntona. Inače protiv KAbila tuzlasnko tužilaštvo vodi istragu radi višemilionske pljačke !
sto si se bola usfrcio, napravi bebu i kasiraj lovu, tisu misu mali pisu
Yebi me ako ja ovo ista razumijem... sta ima opcina i budzet sa porodiljama.. sa ovim opcina samo stimulise da se prtsche i prave djecu oni koji bi realno trebali prakticirat abstinenciju, staviti dupli kurton ili ugraditi koje kakve cijevcice
neka ba beba jontra volta
Načelnik RUmenko Efendić će mladićima oporezivati upotrebu kutona po 50 KM ! Dosta je više bilo pada nataliteta, nek se bar nezapolsene prče u slobodnom vremenu i gledaju SUlejmanovog Veličanstvenog !! Nisu one krive što još jedini privredni pogon Fadil GRAS pretvara u kongresni centar za Turke !
to frka brate udri
make nezaoslene porodilje opcone novi grad great again