Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padne malo kise i potopi sve, a koliko je donacija i love doslo za tu nesretnu Srebrenicu trebao je do sad Chicago biti izgradjen na njenom mjestu. Ali ne mogu stranci dati koliko se u ovoj zemlji moze pokrasti.
Strasno, jadni ljudi
Srebranica je prokleta i Bog hoće da je uništi...
klix,ukinite komentare da se chetnici ne dopisuju ovdje ,za njih cemo imati megdan na Kosovu polju .
smrdska bolest je ne izljeciva, ne trudite se, nema tog ljeka niti ce ga ikada biti. dobar smrdin mrtav smrdin
Ovo su slike iz Bratunca,kakva crna Srebrenica!Pa znate li vi uopšte gdje je Drina a gdje Srebrenica?!U Bratuncu se izlila Drina,i još 3 manje rijeke...Skoro cijeli grad je pod vodom,a zbog novih padavina procijenjuje se da će biti još gore.A ostatak države boli k***c,važno je da oni guraju Srebrenicu u sve naslove...da bi ispalo da su Srbi izazvali poplave,da se sruše povratničke kuće heheh...
Koje smeće od portala, koje smeće od ljudi koji ljudsku muku i nedaću doživljavaju kao za.je.b.an-ciju. Pa sve što drugima poželite desiće se i vama, kad tad! A ti \"Mujo iz Študgarta\" si najobičnija svinja po karakteru a gluplji si od vola!
zasto ukidate komentare u vezi posusja, a u vezi srebrenice ne ??? sto.okoooooo
iste takve mozda jos i vece poplave u srebrenici su bile u proljece uoci genocida, znaci da slijedi nesto jos gore od samih poplava,to znaju svi prezivjeli srebrenicani samo lazete narod da su nezapamcene,SRETAN VAM BOZIC u kavicici 93 i ajme meni bezite eto turaka
ko vas srb.i je.be ovaj put ja sam se naoruzao...necu ja docekati sledeci rat ko što smo ga glupaci dočekali 92uge bez ijednog metka i pistolja... hajde sad udrite ako mozete?
Zabranite komentare! Prestanite vise sa sirenjem mrznje !
Ma jok ba v.laska;ono je kuca a evo i njega,ziv je. Ma to je onaj sto zove sina da dodje dolam kod s.rba!
Nije tačno, NEMA ME!
decko odakle ti pade?
ukinite komentare !!!!
PRVO NEZAPAMĆENI SNIJEGU FEBRUARU,SADA NEZAPAMĆENE POPLAVE U MAJU.ŠTA JE SLJEDEĆE? NEZAPAMĆENA SUŠA,NE DAJ BOŽE. OVA KLIMA SE PROMJENILA DRASTIČNO.
dobre vijesti ova kuca koja je otisla je vlaska :D a jos pola druge kuce i garaza koje su otisle su takodje vlaske