Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skidaj civilnu zaštitu i vatrogasce sa brda nek sad idu na poplave
nek nek padaju cuskije, cuskije, nek se vlaska glava razbije, razbje...
od sad pa nadalje,vise ne posjecujem ovaj sajt,sve sami nacionalisti... j....m Vam m....r
Govor mrznje i politika, nek komsiji crkne krava, taman ja ne imao za bibera, nije nikom srece donijela. Ovdje ima dezurnih mrzitelja svega i svakoga drugacijeg, ciji se svijet svodi na silazak iz mahale u carsiju i povratak nazad. Bas nam je svima super kad se ovoliko mrzimo, zar nije to ono za sta nas ovi lopovi na vlasti vec godinama treniraju?
to doktor dabić hoće da vas liječi viskom
malo ćemo da se kupamo hoćemo ooo. . :D
http://www.pik.ba/artikal/4082618/student-bubica-za-ispite/
Pun je internet stranica tog tipa,čovjek je samo vidio šta drugi rade,tekst samo preveo,pa da i on proba legalno varat moju marku neka uokviri
Ma nije sigurno,raja se samo zeza na nacionalnoj osnovi,to je u pitanju,ima onih zadrtih ali su rijetkost
Da Bog da palo 600.000 litara po kvadratnom metru pa sve odnijela! Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
...za onog lijenog milijunaša.....pa kazes da nema nikakvog ulaganja a poslije trazis 49 KM, halo ba, ko je ovdje lud, ko zbunjen a ko normalan? :( Prevara-Prevara-Prevara!!!!!!!!
bravo, haj sad dodji po bananu, hehehe
@bmw nije, ovdje je najviše š.u.p.a.k.a Sarajlija, onog s.m.e.ć.a čaršijskog što nema za hljeba ali ima svu pamet svijeta kad zalegne na forum i krene hudo pljuvati....pjesma Dine Merlina, pogledaj dislajkove....s.t.o.k.o moja, zar niste nedavno u BG Areni vidjeli ko je Dino Merlin, boli njega taki za šačicu vas, kad ga pola EU voli....a vi se i dalje klanjajte onom š.u.p.k.u što preko 20 godina nije došao da vas vidi....zato i jeste izgubili rodni grad, niko ste i ništa u njemu, to je samo vama uspjelo.
pa oni su Nebeski narod....kome će padati s Nebesa ako neće njima
eto je u sarajevo
na ovom klix-u najvise nacionalista
Trebinje ako me vidis je-bi me