Popularni voditelj nudi rješenje
0
Nezadovoljni ste kandidatima? Glasajte za Zoku Ćatića!
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprdnje od izbora ove godine haha
Svaki haustor ima jednog kandidata.Narod skontao ako nema posla ali zato ima mjesta u politici.Nista ne radis,palamudis citav dan a plata legne svaki mjesec.Drzavi poput nase trebaju ekonomisti i pravnici da je izvuku iz g.o.v.a.n.a a ne lokalni gurbeti koji trune po citav dan.Ovim voditeljima,glumcima,spikerima,pjevacima,stomatolozima,kosarkasima treba citav mandat da skonta gdje treba da sjedi,kakav je protokol i sta su njegove duznosti tako da je gubljenje vremena takvima davati glas na izborima.
Idiot a nemogu da vjerujem kakvim se glupostima bavi KLIX SRAMOTA sve mi više padaju u očima
ovo je glupost. Ko normalan hoće izaći na izbore i napraviti nevažeći listić,bolje je glasati za bilo koga nego ne glasati ili praviti nevažeće listiće. Ako već nemaš za koga da glasaš,onda glasaj za nekoga ko ne može pobijediti,za koga koga ne poznaješ ili nekoga ko je samo tu da popuni broj na listi kandidata.
i sta ces dobit nevazecim listicem samo ce dobit oni koji glasaju za svoje stranke a ti si izvisio, a ako se izbori poniste samo produzujes agoniju bezvlasca. tako da nema smisla ovo sto oaj prica. IMAS SANSU JEDNOM U 4 GOD DA BIRAS DA ODLUCUJES O SVOJOJ SUDBINI SUDBINI SVOJE DJECE I TI CES DA JE ZANEMARIS DAT DRUGIMA DA ODLUCUJU ZA TEBE
Evo nemam pametnija posla nego glasat za tebe...
To zoka kralju
Decko je pravi progresivac, ima viziju daleke buducnosti. U ovom momentu je malo glupo pricati o ovome. Ako misli da je originalan onda nema veze sa zivotom.
Ne kužim kako nisi postao i pismen. Ne idu ti baš ovi afrikati....
moj kandidat je KZU OLE OLE & PZU OJE OJE
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij?
NIJE DUHOVITO,MASTOVITO,ORIGINALNO..INTELIGENTNO JOS MANJE. OBICNA JEFTINA ALI EFIKASNA SAMOPROMOCIJA DOTICNOG GOSPODINA.
dosadasnji nacelnik novog grada iz sdp damir hadzic za 12 godina napravio je jedno mini igraliste za omladinu u buca potoku , koje morate platiti da bi igrali na njemu. znaci djeca kokuza na ulicu i gledajte kako igraju djeca onih bogatijih. zbog ceg vecina omladine bas u tom naselju se odluci da na kriminalan nacin dodzu do para. tako je nacelnik pokuso da pomogne omladini u buca potoku.napravio him igralistze da him uzima lovu, bravo damire.za pare omladina moze igrati i u skenderiji
Vidim da su neki preuzeli neku \"terminologiju\" iz, nazalost, popularne, a vrlo ne kvalitetne serije \"Lud, zbunjen, normalan\", misleci da je to sarajevski humor i sarajevski sleng. E pa i tu cu vas razocarat, jer se nama u Sarajevu gadi ta serija, i to smatramo trebinjskim humorom, odakle je i autor serije, ali papci se navuku, pa misle to je to, naucit ce biti duhoviti, sarmantni... Probajte naci stare epizode Nadrealista, toplo vam preporucujem, mozda poslije nekog i uspijete prevarit... Sad nastavite...
Papci, samo se vi izivljavajte, vidim zanimljivo vam je, neki cak pokusavaju nauciti nas sarajevski sleng, ali im slabo ide. Ali bar ce impresionirat svoju rodbinu, kad ih posjete u Sandzak, Gorazde, Focu, Brcko... bez uvrede za nekomleksirane ljude iz tih krajeva,,, Uglavnom, gradske raje ce uvijek biti dovoljno da provali papka i prepozna jeftino klevetanje pod plastom komunizma iliti socijaldemokratije, sandzaklizma,,, nastavite samo... izvolite...
moj glas ide za soraju
ste glupi, pa vise od pola komentatora uopste nije skontalo clanak hahahah glupaniii glupaniii glupaniii p.s. upravo zbog ovih glupana i papaka koji ne mogu da skontaju nesto prosto poput 2+2, kako da skontaju izbore a kamo li pravi izbor nam i jeste ovako kako jeste!