Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idite ispred hdz stozera, trazite od covica i njegovuh pukena sto su kupivali swarovski, rolex i guci torbice svojim kuckama. treba ih ugasit.
Idite kod Covica. Sutili ste dok je HDZ pljacko taj isti Aluminij.
@Despot75 covic dabogda crko ali on ga nije unistio vec platforma skupa sa lijanom i hsp i bradvicom te firmom primorkom
Mrš
Treba napaćeni narod blokirati i Uborak i autoput,...neka niko ne nože niđe mrdnut i neka sve ide u kua....
PLENKOVICU I COVICU SE OBRATITE I VASI I HDZ-U!
Mozda na Tv HB bude neki super objektivan dokumentarac i tom koliko je HDZ unistio hrvatskih porodica! 😒
Ne smiju oni pred Covicevu vilu i ostalim HDZ-pvcima sto su se povukli iz Aluminija sa basnoslovnim poklonima. Nisu uostalom nista bolje ni zasluzili kad su mislili opstati u aparthejdskom preduzecu. Kad su im gonili kolege drugacijih imena nisu se sjetili da blokiraju ulice ili se pojave s nekom izjavom u medijima. Neka ih je Covic dokosurio. Nije mi uopce zao! 😒
Vazda igranje na kartu žrtve, k'o da je rat jučer završio.
Ovi bi i kamen pokvarili
Ustaška gamadi idite pred centralu HDZa
kaskvi ba radnici Aluminijuma Ovo su parazitski kmetovi HDZ mafije Jel hoce da im jos 25 godina pravimo struju djabe da mogu parazitirat i svoj neonacizam po BiH prosipat. Nek idu u Njemacku,imaju EU pasose.
Šta na ovo kažu oni sa HB TV-a?
Gasi mješalac motaj dalekovod.
Trebali ste blokirati HDZ a ne magistralni put.
Šta ķaže kraljica balkana
@nemanacemu4 hrvatski problem,sve bošnje su odpustili
Jedino ekonomski racionalno rjesenje, pogotovo u ovako vec siromasnoj zemlji , je ugasiti gubitasko preduzece.
Uzp hdz su 25 godina krali iz Aluminij, oko 2,5 mrd KM! Tuzilastvo su stavili pod svoju kontrolu. Zaposlili iskljucivo hdz-kadar u firmi. Npr direktori postali osobe bez ikakvog adekvatnog iskustva. Toliko malverzacija i korupcije! I sad traze spas da mogu lopovluk dalje radit?
Ovdje su nekoliko hdz-firmi povezano. U jahcu, sirokom brijegu i sibeniku. I to sve privatne firme! Oni kupuju proizvod za cijenu proizvodnje. I tako se npr izvlaci novac i s time zarada koja umijesto u entitetski budzet zavrsava kod uzp hdz jao covic itd!