Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa prijatelju kreni prvo od sebe, zbog takvih kao ti koji vode opstinsku organzaciju pola ljudi koje znam i nije glasalo za SDP u Centru.. Svi ste egoisti i mislite da ste najpametniji i kao sbi bi da budete vodje stranke..
@Gandra_1 a da ne kazem da si karijeru poceo u DFu i da si jos prosle izbore ispred SDPa bio kandidat za nacelnika, pa zijanio od jednog Ajnadzica
Ko si ti uopšte? Bilmez neki mali što konta da ima neke reference?!? Hajd ti nama fino reci šta si ti u životu napravio.
poslije narcisa lagumasa, dodje karijerista niksic i eto ti kraja sdp
Ovaj kao da je prespavao zadnjih 10 godina. 🙄
Sta se bunis bolje ti je da se zvanicno upises kod Dine stanes u red, mozda dobijes kakvu bolju poziciju, jos ako imas dif nemas brige
sta si ti uradio za SDP? sta si ti uradio za cetvrorku? sta si ti uradio za gradjane? hu iz ju?
Ublehas sa dobrom jetrom. Vec od 12h loce po kafanama oko Predsjednistva i brsti politiku sa SDA kadrom. Oko 18h je u takvom stanju da jedva hoda, svaka mu prica pije vode, ali kod ublehasa i alkoholicara. Fantastican je kad je pjan u retorici a sutra se niceg ne sjeca. Nada i buducnost, ali samo u svom stanu.
Ma kad Konakovic zglajza nece ostati nista od opozicije sve ce povuc na dno iako su skoro svi tu. I opet SDA sama kako hoce
Sta bi nekad Durakovic Lazovic, Sad Lagundzini mladunci poletarci Masic Stojanovic Cengic i Poglavica motokultivator Niksic
Počelo jeeeee,,, đe je puno baba kilavo je djete..
@barakobama gdje je puno lopova, kasa je prazna. Zar ne SDA lopovi?
Mali smrdo, sprema mu se smjena zbog laži i petljavina unutar sdp-a, najpokvareniji stvor u sdp-u progovara o moralu, etici i političkim standardiima! Prije svega sdp je dobio toliko glasova da ni ne zavređuje veću pažnju jer se sam doveo do marginalne stranke, a sve zbog lažnjaka, prevrtljivaca i pokvarenjaka poput tebe, mašića, nikšića i inih jadova!
Sve se svodi na UNUTARSTRANAČKE FOTELJE, a SUŠINA ostaje NEPROMJENJENA !!! Koga SDP danas PREDSTAVLJA( radnike, seljake, prosvjetu, penzionere, srednju klasu....sami sebe???) ??? SDP mora biti stranka SOCIJALNE SPECIFIČNOSTI, i kao takva PREPOZNATLJIVA !!! U suprotnom pada u SIVILO OSTALIH NACIONALNIH stranaka !!!
Djeca vam se smiju moj Izazivač. Svakako ste vlada na silu, sad valja biti u vazalnom odnosu prema Konakoviću, a vala i Kojoviću. Gdje je puno baba kilava su djeca!
Ovaj baš hoće da ruši koaliciju iznutra. Prvo kadrovski ojačajte SDP. eno vam doktora Stevanovića na slici iza leđa 35. na listi za OV? A mogao je biti nosilac liste, ali kako će pored tebe?
@drugi profil bravo za komentar, jedno nepismeno nedonošće je prije dr.Dragana!
Denis Izazivač je novi SDA član kao da gledam. Izazivaču, dobrodošao i sellam alejkum ve rahmetulahi ve berekatuhu.
Hahahaha izgleda puče četvorka. Dinokio se juče pop..kio kao prvi čovjek i ljevicu povalio.
Nacrtaj ovo što si rekao bahatom Nerminu Nikšiću, i objasni da ste još privjesak Četvorke koji se lako otkine.