Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj daleko vece antivladine proteste u Ukrajini... Pa i Ukrajina je daleko veca, Kijev ima vise stanovnika nego Bosna cijela, skupa sa svojom dijasporom! A morali su spomenuti Tita, crkli bi inace... Garantujem vam da je ovim zapadnjacima draze da kod nas ostanu ovi banana-fasisti na vlasti, nego da to bude neko ko ce se boriti za prava siromasnih! Ni na zapadu nije drugacije - 1% ljudi posjeduje vise od 60% kapitala. Samo sto masa ima da jede i da zivi...
@hadzila Dayton nije osmisljen da bude zauvijek na snazi, to je bilo privremeno rjesenje za zaustavljanje sukoba da bi se kroz odredjeno vrijeme Dayton mogao mijenjati uz dogovor svih strana tako da ta prica da su oni krivi sto su nasi nesposobni prilagoditit Dayton i poboljsati nije uredu. Ko sve opstruira promjenu Daytona i zbog cega se boji te promjene za to nije Amerika kriva. Koliko god los Dayton bio mislim da bi bilo jos gore da je nastavljeno ubijanje i da potencijalno pogine jos tvojih, mojih ili bilo cijih roditelja, djece, rodbine, prijatelja itd...
UKINUTI FARAONE OVE DRZAVE-- TIHOG, BAKIRA, ZLAGUMDZIJU, RADONCICA, DOVESTI PRAVOG COVJEKA- ZELJKA KOMSICA. PRAVDA POBJEDJUJE.
"Daleko manji nemiri zabilježeni su u Repubici Srpskoj, koja generalno gledajući ima manju slobodu izražavanja, podsjeća NYT. " - Odlicna stvar sto Amerika vidi zasto drugi entitet suti, i to potvrduje naslov prvih novina u RS da se sprema rat protiv njih. Narode drugog entiteta, ustanite protiv vlasti tog entiteta jer je vama gore nego nama samo to ne vidite ili ne smijete vidjeti.
https://www.youtube.com/watch?v=_qWKdPghF84