|

Nevrijeme u Zvorniku: Jak vjetar oborio drvo na automobil i srušio pozornicu

Nevrijeme u Zvorniku: Jak vjetar oborio drvo na automobil i srušio pozornicu
46
S
SRNA
6.8.2017. u 21:37
28
komentara
46

dijeljenja
Nevrijeme u Zvorniku: Jak vjetar oborio drvo na automobil i srušio pozornicu Foto: SRNA
Jak olujni vjetar praćen kišom, koji je večeras zahvatio Zvornik, oborio je drvo na automobil, te srušio ljetnu pozornicu na gradskoj plaži na kojoj su se u okviru "Zvorničkog ljeta" održavali koncerti.
U Policijskoj Upravi Zvornik potvrđeno je Srni da nije bilo prijava o povrijeđenim osobama, dok su u Službi civilne zaštite grada Zvornika istakli da nevrijeme, koje se dogodilo večeras oko 19:00 sati, nije prouzrokovalo veće štete.

"Prikupljamo informacije sa terena i nema potvrda, osim sa gradske plaže, da je nevrijeme pričinilo neke veće štete", rečeno je u Civilnoj zaštiti.

Foto: SRNA Foto: SRNA


Predsjednik Organizacionog odbora "Zvorničkog ljeta" Bojan Ivanović potvrdio je da se večeras, iako je nevrijeme prošlo, neće održati najavljeni koncert Nikole Rokvića na gradskoj plaži, jer je ljetnu pozornicu srušio jak vjetar.

"Definitivno se odgađa koncert zbog nemogućnosti osposobljavanja ljetne pozornice", rekao je Ivanović, koji je i zamjenik gradonačelnika Zvornika.

Ivanović je dodao da će Organizacioni odbor sutra razmatrati novonastalu situaciju i odlučiti da li će biti nekih izmjena u programu održavanja manifestacije "Zvorničko ljeto", koje traje do 8. avgusta.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...