Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će Florida!
Nevrijeme u Mostaru: Olujni vjetar slomio drvo koje je palo na automobil Jel to Irma navrnula i u Mostar ili je Anto u pitanju 😂😂😂???
Samo nek je Covic na sigurnom.
U sarajevu Sebija poharala ovdje ona Kristo kako se zove
Pa kud ce na Bendzu😃
Kakvi smo dobro nas irmina familija ne pogodi
Parkirao u hladu!
“Nered se pojavio na kopnu i na moru zbog onoga što ljudi rade, da bi im On dao da iskuse kaznu za nešto od onoga što urade, ne bi li se povratili.” (Er-Rum, 41)
Iz naslova teksta zaključujem: Da je drvo palo na automobil, i da ga je potom olujni vjetar polomio. Ili sam ja nepismen ili Klix-ov novinarčić...
Prema naslovu nepismenog novinar,a može se zakljuciti da je drvo prvo palo na auto a onda ga je vjetar, valjda u cinu osvete, polomio.
@star.mo Nije problem, piše dinoslinonapusisekurcamagaremojemalo. Haj sad ti desifruj ovo sto je mi je tvoja mama sinoc vikala YESSYESS YESSS TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
balvan revolucija
Klitorix komentatori se usrase od srece jer konacno mogu da se raduju necijoj nesreci...Jebbo vas babo ustasko,balijsko cetnicki.
Mostare grade šta ti rade??
Irmaaaa,aa!!!navrati u Mostar, please:-)))
Dzaba ti sve, taman malo nesto uradimo ali ne da nam bog i gotovo