Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka čast Bugojanci, ljudi se odmah prifatili motorki i rasčišćavaju, nema pametovanja na drustvenim mrezama i psovanja države.
U mene je za dlaku izbjegnuta tragedija pa se vi samo zezajte.Čilim vuneni ujuto oprali i bacili preko ograde.Osušio se gptovo,samo mu čoškovi još mokri bili.Taman se bacim u krevet kad mater vrisnu: Minka upomoć,,pokisnu nam čilim!!! Ma sekunde su bile u pitanju.Evo još mi srce lupa od adrenalina.Svunoć nisam oka sklopila.
I nevrijeme krenulo iz Austrije na godisnji odmor u BiH.
Novinarko Vasić tvoj text je ... Prema fotografijama grada Visokog na ulicama se može vidjeti veliki broj iščupanih stabala ali i (pazi sad) ODRONA KAMENJA SA OBLIŽNJIH ZGRADA. Da li pročitaš šta si napisala prije objave svog texta. ??????????????????????????
😂💪
Izvjestavamje zapoceto od Imljana i Turbeta, prema Sarajevu. Zanimljivo.
A jesu meteorolozi jaki 😁
I sutra poslijepodne se najavljuje grmljavina sa kišom
de se posvađajte, odavno niste
I danas ce da se oglasi Ramo Isak