Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Stanovništvo nije ugroženo, kaže Solak, ali ipak apeluje da se građani oprezno kreću i da paze na obrušavanje snijega." Hej Solak :))))), cijela BiH u haosu, a tebi sve ravno do mora. :)))) Je li to sve što civilna zaštita može uraditi. PRUŽITI RIJEČ UTJEHE! ZAMOLILA BIH VAS DA I DALJE SVOJIM LIJEPIM RIJEČIMA DRŽITE RIJEKE U NJIHOVIM RIJEČNIM KORITIMA. :)))
Pratimo kretanje tla u Velesicima.. Velesici naselje sa najviše pređenih kilometara u Sarajevu..
Mogli ste makar to smece kontenjersko skloniti uhljupi jedni neradnicki
Bog je napravio savršen red, pametni Bošnjo uništava sve po redu, od rijeka koje imaju više kesa u koritu nego vode do ogoljenih brda koja su svojim šumama "zadržavala" ovolike oborine. I netreba pjesmu pjevati kako su krivi samo "oni korumpirani političar, ratni profiteri itd." nego smo i sami krivi jer sudjelujemo, neko direktno neko indirektno ili posmatramo sa strane kao da nas se netiće. Zatvorenike drže u zatvorima kao malo vode na dlanu, ja im plačam, grijanje, hranu,liječenjie itd. umjesto da bagru istjeraju da zarade ručak, da očiste rijeke, zasade šume, koje smo uništili itd. Da se dere po đepu za svaku grančica... đaba pričam, " Gluhom đaba govorit" jbg
take it easy bosaurin smiruje
Ako se malo bolje zagledate na Groblju Bare vidjet ćete da i mnogi Mezari pucaju usljed slijeganja tla na pojedinim dijelovima ovog groblja..
kako neradi CZ, vidite zutu traku razapeli , nemojte tako
pazite se ljudi i ne izlazite ako nemorate
Davno su rekli da se Bosna izravna bila bi kao pola evrope pa evo ga ,jos malo :)
moja Bosno ako te nisu unistili ratovi priroda sigurno hoce ma ne moze Bosna da prevari ono sto je ratom sljeglo pa joj nije dobro
Godine nemara i nekontrolisane gradnje uzimaju danak, zanemarili su se neki osnovni prirodni zakoni ...
Jel nas to opet iznenadilo nevrijeme.Pa 5 dana nam najavljuju oluju i katastrofu al mi ko mi 'ta ce oni nama 'ta oni znaju folove nam prosipaju.Eeee moja Bosno.
Odakle rijeka Spreca kod Sarajeva??? Koliko ja znam Spreca pocinje od jezera Modrac kod Lukavca i ulijeva se u rijeku Bosnu kod Doboja. Nije mi poznato da ima neka rijeka Spreca oko Sarajeva.
Zamolio bi ova dva profesora geografije da pojasne moje pitanje!!!
kad se pocne ovaj snijeg topiti, tek ce onda biti problema...