Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebite se odkad nesto pocinjete da gradite a stojimo u mjestu...
Nije se sudilo cijelom Hrvatskom narodu, ali jeste sigurno polovini Hrvatskog naroda. Nije Praljak dolazio u Bugojno da granatira, vec desetine hiljada Hrvata Slavonije i Dalmacije. Isto vazi za sve druge gradove.
Ovi kao da zive u nekom paralelnom svijetu...nema napretka sa 3 istine!
Ne, neće. Neće biti nikakvog osnova dok srpske i hrvatske žrtve ne dobiju pravdu. Mislim da je dosta da se samo muslimanske žrtve broje.
@Zilot Ne poziva nitko na vješanje ali suđenje kao i ostalima bi bilo pravedno. Ali da, ipak je pravda rezervisana za muslimane.
Jel sad suđenje šestorci il petorci
Čim zine neko od hvratskih političara loše o BIH i Bošnjacima , odmah da im se elegantno stavi jedno sočno “agresor” u usta , da prostiš . :))
ništa ove presude neće promijeniti. Srbi i Hrvati nastavljaju po svom planu a Bošnje mogu kmecati do sudnjeg dana. to je realnost.
.... U najavi resetovanje ..!
Sretan dan Jugoslavije 29.11. PROKLET BIO IZDAJICA SVOJE DOMOVINE!