Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što se silne nevladine organizacije ne oglašavaju zbog aktuelnih ukidanja ljudskih prava slobode kretanja, govora, druženja, disanja itd. Ili im je normalno da se zbog virusa kojeg preživi 99, 8% oboljelih ukidaju navedene slobode?!
Istaknuti bivši i sadašnji članovi pffffffffffffffff Alija Izetbegović Alija Isaković Atif Purivatra Enes Duraković Muhamed Filipović Ejup Ganić Mustafa ef. Cerić Haris Silajdžić Rasim Delić Enver Imamović Amor Mašović Abdulah Sidran Mustafa ef. Spahić
Za BIH državu bi bilo najbolje da je abortirana u startu.
Treba rastabiriti ove 'STRANCE'...Da vidimo ...ko su ovi ljudi?? To su ONI koji su isfurali i koji zive naaaajmanje 1000 KM od svog rodnog mjesta...koji su clanovi 'kruga 99'...kojima je pjena na usta, ujutro kada se probude i hoce da tabire poliKitu s vana! Roknuce vam ELENA ove godine! Zapamtite, jer ZNAM da cete spinovati I KMECATI sa svih strana meridijana, pa vas pozdravljam OOOO iNJEktualci jadni! Fuj!
Daj nemojte tako nervirati glasače koje misle da je Srbija do Tokija i da zemlja koja salje robote na Mars zemljica.
Hhahahahah 'Ta je sad ovo ?? Cuj NEVLADINE organizacije.Ho Yes No! Nema puta do Poljina puta!
Nevladine bosnjacke orgranizacije.