Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prijedoru je pocinjen genocid, mozda i brutalniji nego u Srebrenici
genocidaš nije politička već pravna i sudska kvalifikacija.
Jos da se drzava vise angazovala oko ovoga, do sada bi i Srbija i Hrvatska placale ratnu odstetu. Sta je sa masovnim grobnicama pronadjenim u Srbiji?
Ako Bošnjački lider bakir ne smatra da je suditi Srbiji za UZP u BiH bitno, zašto bi i sud u Hagu smatrao da je osuditi Mladića za genocid bitno. Pustajte onda gospodina Mladica,nikog nije briga nit je to uopste bitno po bosnjackim liderima. Sudije su se samo slozile s njima
I onda sledi tužba za ratnu odštetu.
Majka svih himni...Marseljeza....borbqa šrotiv tiranije:::https://www.youtube.com/watch?v=SIxOl1EraXA
Srbi posao odbrane ratnog plijena rade vrlo pametno i sistematično. Ništa njima ne znači ni deset niti više ratnih zločinaca jer se to materijalno isplati. A zbog istorije kad god je moguće lobiraju da se zločinci osude što lakše jer jednom se mora odgovorit na teška pitanja barem svojoj djeci.
Bice pravde! Koliko god smo slabi i bespomocni, ima uvijek pravde! Ja se nadam da ce priznati genocid u te opstine! Za nasu Fatimu Muhic koja je poginula u Srebrenici 1995 (a bila je tek novorodjena beba) 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚖⚖⚖⚖⚖⚖
Ako Bošnjački lider bakir ne smatra da je suditi Srbiji za UZP u BiH bitno, zašto bi i sud u Hagu smatrao da je osuditi Mladića za genocid bitno. Pustajte onda gospodina Mladica,nikog nije briga nit je to uopste bitno po bosnjackim liderima. Sudije su se samo slozile s njima
Nece proci SANU2. Ako su ovi Bosnjaci iz SDA gluppi, to ne znaci da su ljudi gluppi
Bosnjacima nije do tog uopste stalo,jeste imali priliku da tuzite srbiju niste htjeli ni bakir nije htio,odustao.svaka ti cast bakire,nece Bosnjaci nece Bakir,nece zrtve,nece borci,nece patriote,nece majke.Nikog nije briga. Kad se to sve izdrsavalo vala nek puste i mladica ha ja sta fali.
Sto se mene tice, presuda ce biti u narednom ratu!
Pampers dzeneral prd prd prd trebal pelena dzenerale junace samo reci
Najpravednije bi i bilo osuditi ga za genocid u Prijedoru i okolini, jer je po nrojkama i načinima egzekucije, pored Višegrada to mjesto najbećih stradanja. Ali to se, nažalost, neće deseti, jer i tu su kalkulacije u igri, znaju to Prijedorčani koji su pričali neslužbeno sa sudijama, njima je jednostavno puno na više mjesta presuditi genocid, pa su Prijedor i Višegrad, uslovno, sklonje i, da bi se u proglasio bar u Srebrenici.
inshallah
ratko je čovjek iz zatucane sredine koji je poslužio za provođenje jedne prljave politike. nažalost svog sudjelovanja u bolesnoj politici nikada neće biti svjestan jer je i sam bolestan. zato srpska vodstva grčevito brane tu politiku: svaki drugi pogled na nju bi značio priznanje samom sebi da su ti preci kao i ti sam bolesni.
Ne nadam se nicemu drugom osim da ostane presuda. Sad, ako usvoje zalbu tuzilastva, dobro je. Ako ne, opet dobro. Samo se plasim da ne upletu politiku u sud, pa da Mladicu ne reduciraju listu zlocina za koje je osudjen.
i nevenka tromp bi trebala biti osuđena za lupanje gluposti, pa nikom ništa
Ukinut cemo RS. Uzivaj dok imas tu Republiku