Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zive i zdrave jos dugo bile, i mnogo Bozica jos u dobrom zdravlju i radosti docekale. Uvijek volim vidjeti ove vesele bake, imaju neku pozitivnu energiju.
Lijepo je cuvati tradiciju. Neka svako voli svoje a postuje tudze.
škutori me miruju...
Lesi se kući ne vraća.
Hajde nek nekom pomognu savjeti iz BiH
Zasto bosnalu ne kažu Englezima, zasto vas je otislo 5.5 milijuna u Australiju, SAD, Novi Zeland. ??? 3.5 milijuna Njemaca je otislo raditi u Svicarsku , Englesku , SAD...600 000 Austrijanaca je napustilo Austriju i radi u Svicarskoj, Engleskoj , SAD????
Pametno
Dragan sve iselio u Njemacku i onda kmeci kako fali glasova
@BitLordz nije iselio Dragan nego ljudi imaju priliku neometano i neograniceno putovati i raditi bilo gdje kao neki Francuz, Švabo ili Irac. Cijela EU koristi tu mogucnost, a da Bosnje imaju priliku za to u startu bi nas otislo barem pola
Nema aplikacije CABBAGE ROLLS pa bake zovu upomoc.......
odoše djeca iz "stolnog" radi dragana i hdz-a
@SaDrineSelam Djeca iz Mostara imaju tu mogućnost da odu kao recimo djete iz Marseja u Njemacku ili italiju pod istim uvjetima i rade unajme stan kad im se nesvidi promjene sredinu pa ode u neki drugi grad. Covjece imamo pravo koristiti sva prava EU. Neko se vrati neko kupi kucu na moru neko ode neko ne ode. I oped nas ima. A ti sa sa Drine salji selame.....
iz hastalnog odoše rad irme koja veli isti su hvo i ARBIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragan vazeljin im je djecu otpremio u njemacku. Nazalost sad njih dvije same provode praznike. Zalosno je to.
@gooUser1599654187 Gospođin sin zivi u Njemackoj 40 godina i to nije poenta price