Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIM DA SU SE MLADI PREVIŠE POKRENULI -http://vijesti.ba/clanak/50436/porazavajuce-bih-od-rata-napustilo-100-000-mladih AKO SE BUDU VIŠE POKRETALI NEĆE SE USKORO IMATI KO "POKRENUTI"
Nema veze ostat ce stari mrzitelji Pa mozda Sa njima da umre i zlo....
@tajko NIJE TI TA LOŠA BRATE
Poenta članka je - mladi ljudi, bježite iz BiH koliko vas noge nose.
Ovo sto ostane mladih, vecinom bez ikakvih referenci i sposobnosti, trpa se na liste politickih stranaka, kako bi ulazili u opstinska vijeca, skupstine ili parlamente. Tamo vide laku platu, a da ne moraju radit nista. Ostaje problem sto ti mladi malo vjezbaju bavljenje politikom, a konacnu cijenu njihovog vjezbanja placamo mi, gradjani. Zbog toga necu glasati niti za jednu mladu osobu, inace gomilu anonimusa bez ikakvih strucnih ili radnih kvalifikacija.
Otisle u svijet i otvorile oci.kamo srece da svi otvorimo oci i gledamo pozitivnije u buducnost.nisu krivi mladi ljudi vec oni stari Koji pumpaju djecu zlom i osvetama.rat je proso i ne vjerujem da je nekome do rata.ovi SAJBERRATNICI da do rata dodje bili bi misevi.....Sa srecom i da sto vise omladine dobije sansu za ljepsi i sigurniji zivot na citavoj planeti .....
sajber ratnike bi mame spakovale i za ručicu i preko grane..
@newcomer dobar 👍
Snači če se srpkinje....povjest sve govori...
Ko su ove dvije kalašture da pišete o njima i njihovim "studijama" i koga to interesuje .
Nevena iz Srebrenice studira ljudska prava… zanimljivo… Okopaj oko kuce Nevena...
Jos malo pa do konacne slobode! Zivjela RS
Opet Srbi uspesni... Poturice niste mogli naci barem jednog poturicu? Mogli ste barem u norveskoj pokusavati xe xe xe
Eto bas takvi politicki nacionalno nastrojeni bolesnici kao ti upropastise zivote mladima u BiH. Radije lizete dupe politickim mocnicima nego da djeci osigurate buducnost dostojnu covjeka.
@Boskos Sa budalama se ne raspravlja....
ti mi se cinis dosta kompetentnom! nevena, kakvo je stanje ljudskih prava u BiH odnosno u samoj Srebrenici i entitetu rs???
RS je raj ako zelis Slobodu... A vi gradite dzamije i nosite hidzab. xe xe xe Sloboda ili Smrt
Djikani se sami iselise, eto vam rs..ebevam pleme.
sta ima na 23% poturice?
@NemaBilborda ruka ruci, svi smo turci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)