Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.centar.ba/images/pdf/Ostalo/Sve%20ulice%20u%20Sarajevu.pdf
A aleja šehida u Zenici ti nesmeta, jelde, to je u duhu sekularne države, M.R.Š,B.A.G.R.O
Jednom Hrvatski grad, i zauvijek Hrvatski grad... Nabijem vas na k... politicari koji oce to promjeniti!
I vidi im razglednice majke ti... http://www.hadzici.ba/bs/images/stories/cards/Rh2.jpg
neko ovde pomenu opstinu Hadzici...iz znatizelle odem im na websajt....http://www.hadzici.ba I bin ladin da vidi taj sajt bio bi ponosan. Ovi sto kake o Kiseljaku, RS itd...pogledajte na sta lice ikonografija Hadzica
Podržavam ovu inicijativu,ja kao Bošnjak se ne osjećam u Kiseljaku ravnopravno ispod hrvatske zastave i hrvatskog grba,puna podrška za ovu apelaciju kod ustavnog suda pa neka sud odluči. @kis nisi ti ni \"i\"od informisan,gdje to imaju orlovi u rs u,imaju po kućama i stranačkim kancelarijama a na javnim ustanovama nema toga više ali hajd\' ti kako kažeš neka bude,neće se niko nadmudrivati.
Srpski orlovi se i sada viore na svim institucijama REPUBLIKE SRPSKE ,a u vladi REPUBLIKE SRPSKE samo u čošku stoji zastava tkz.bih,he,he,he,a Kiseljak će uvijek biti Hrvatski ,i uvijek će se vioriti Hrvatski barjak na općini i zgradama u Kiseljaku,to po ustavu tkz.bosne i herce. je dozvoljeno,samo što mora uz nju biti i zastava bosne i herc.,ali nije problem negdje ćemo je ubaciti u neki čošak kao i u REPUBLICI SRPSKOJ,he,he,he...p.s.malo se bolje informiraj,pa komentariši,\"pametnjakoviću\",he,he,he
Tako su govorili i u rs-u da nikada grb sa orlovima neće biti skinut pa šta bi,nema ga odlepršala ptičurina a to hrvatski Kiseljak meni ništa ne znači,možeš slobodno pisati da je i Mars hrvatski,meni to isto dođe.
Kako nema vlade, nema ni budžeta, pa pokušavaju izazvati incidente... svaki izgovor je dobar. Sjeti se izreke \"hrvatski šlajpek u hrvatskom džepu\". ;-)
Nikada se neče skinuti Hrvatski barjak sa općine uHrvatskom Kiseljaku!BOG i HRVATI!
Firer misli za tebe!
Ništa ja neću istraživati,postoje sudovi i neka rade svoj posao pa i taj u Briselu.
U dilemi sam. Da li je Fakultet Pravnih znanosti u Sarajevu \"naštancao\" po jednog pravnika na četvorni metar, ili su diplome pojeftinile?
Da ima pokoja razlicita ulica u Sarajevu, priznajem ti. Postoje imena ulica lokalnih Bosnjaka, Turaka, Saudijaca, Palestinaca, Pakistanaca, vrlo multi kulti! Slazem se, sve nabrojane nacije su razlicite. Tu imas puno pravo. Sto se tice suda, Bosnjak tuzitelj, Bosnjak branitelj, Bosnjak sudija - znas onu staru izreku- \"kadija te tuzi, kadija ti sudi\"? Tako da vjerujem da ce zalbeni proces zavrsiti u Briselu. I ne samo to, uz dokazani obrazac ponasanja, moze se nakalemiti i genocid, ciju formulaciju mozes naci izmedju ostalog i u Zenevskim konvencijama, a ne odnosi se samo na fizicku eksterminaciju odredjene grupe. Ostavljam tebi da to istrazis.
@@data 26.01.2011. u 10:24 Ovo bi se uskoro moglo naci i na sudu u Briselu zbog negiranja ljudskih prava, te ako je sustavno, tretira se kao forma genocida. :)))jedan od najglupljih komentara definitivno koje ugrožavanje ljudskih prava,misliš u Kiseljaku,pa sigurno da ga ima jer grbi i zastava predstavljaju samo Hrvate a u Kiseljaku ne žive samo Hrvati.
O zelenim trotoarima neznam ništa,za mene čista glupost a što se tiče naziva ulica,u Sarajevu sigurno postoje nazivi ulica i dugih i drugačijih pa između ostalih\"mladih muslimana\"i sl.Pa jeli trebam ja da vam tražim pred ustavnim sudom osporavanje naziva neke ulice.Ne živim u Sarajevu ali sigurno je da su nazivi ulica mješoviti,sigurno. Grb i zastava opšine Kiseljak su osporeni,odluka suda će biti izvršna a vidjet će mo kakva će biti.
@ kiss a koje će promijene potom slijediti u Sarajevu? Kako ćemo preimenovati Ulicu mladih muslimana, Mehemedpašinu, Zelenih beretki, te šta ćemo sa zelenim trotoarima, jer da te citirami, i tu \"žive i drugi i drugačiji\". Jeli multikulturolog, šta s tim? RECIPROCITET MAJKA!