Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP nastavlja sa jacanjem RS-a.
Vrijeme ce pokazati da je SDA ovdje dobro postupila, vidjet cete. Znam da cete mi napucati minusa, ali se cujemo za godinu dana.
Udruzilo se njih 5 da prevare jednog Pa nije SDA pasla travu ako su njih 5 pusili travu neka se zna tko kosi a tko vodu nosi SDA kosi a SDP i ostali PUSE ha ha he he
Ma moja avlija,moja država!Imam svoj \"USTAV\" po kome sam ja dozivotni predsjednik moje države\"Avlije\" i sve je po mome(dok ne dodje žena).Žao mi je što se sve ovo zbiva oko mene i žao mi je što i drugi ljudi ne razmišljaju kao ja.po jedna\"Avlija\" za svakog čovjeka je sasvim dovoljna da bude sretan pod uslovom da ne gleda na komšinu \"Avliju\".Moj prijedlog za ovu šetoricu je da svaki sebi napravi \"Avliju\" i da se onda udruzjuju i razdruzuju do mile volje!Odavno su oni izgubili legitimitet kod naroda i sad mlate praznu slamu. Ali politika je takva, ako se danas dogovore sutra nece imati sto da rade.
.. Tunga-Tunga pleme se zeli odvojit od Mubutu plemena da bi pridobili Dziki-Liki pleme da bi bili vecina...da bi kasnije potamanili Tunga-Tunge i Dziki-Like i oni na kraju Tunga-Tunga sami i jedini imali sveto Brdo samo za sebe .. gdje bi na vrhu tog Brda zguzili Kozu kao dokaz jacine i moci nad Mubutama i Dziki-Likama...
Toliko si nepismen da je to BRUKA. Gdje si ti ucio pravopis?
Najbolje bi bilo da se svi povuku bilo bi nam bolje.......pogledajte ih samo,da se napise nova verzija alan forda,TESKO NAM SA OVAKVIM POLITICARIMA
http://blog.kvadrati.com/2007/12/svinjokolj-u-soliteru-na-limanu-ii/
OVO JE DEFINITIVNO KRAJ HIBRIDNE TVOREVINE ZVANA BOSNA I HERCEGOVINA I REPUBLIKA SRPSKA.
gospodine ,druze Generale: ja sam zlatko lagumdzija ,slucajni prolaznik http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxCLb0
staj ovo dva izvora, jedan govori da se SDA povlaci iz VM a drugi govori da se ne povlaci iz VM.
Lagumdzija i Dodik braca rodjena! To Zlatko, dobro si odradio sta smo trazili od tebe. Dodjemo ti, pored ovog ministarskog mjesta, onu lovu kasnije, ne brini, bice.
Al mu ga jagoda suknu hahah :D
Dosta vise i te SDA vec 20 godina,neka se hlade u opoziciji.
Između MIRA i DRŽAVE BiH, ja biram RBIH pa kud puklo da puklo ili šehid ili gazija. Samo da znate da ćete vi crveni biti najveća kolateralna šteta. Samo se igrajte.
Ja već počeo da skidam kolomast polahko, kad krene sezona lova početi od titića prvo, pa onda na četnike, Njemačka je 2 puta ratovala na 2 fronta i znaju kako je to zahebano. Nego bolje jedan po jedan.
Ako oni hoce da bude srpska republika bih? Molim, neka bude. http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ intervju Sulejman Tihic, televizija Novi Sad, 1992. godina