Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cijeli grad je deponija, smeće na svakom milimetru, brđani postaju građani, tuga
ako oni mogu blokirat državu možete i vi uborak.to je živa bolest.šta će policija tu.ne popuštajte ni jednog dana više.oni sve lažu.ee šta uradi taj HDZ sjeme im se zatrlo.
Ne podrzavam HDZ ali.kakve veze ima HDZ sa ovim cisto Bosnjacko prepucavanje i neka je nece istocni Mostar Albu jer bi Hrvati preuzeli ovu oblast. Medjutim to ce se desiti kad tad.Jer smece je odavno izvor prihoda osim u nas. Sada imamo sranje.
Vidite samo šta su SDA lopovi uradili od istočnog Mostara! Smeće leti na sve strane!
svaka čast ljudi!e,to je prava borba ..no pasaran!
Kako lijepa drzava, jedna od ljepsih u Europi po krajolicima, rijekama, planinama, kanjonima. Ali dzaba uspije mraka sve rastjerat i upropastit jer apsolutno nista ne funkcionise. Juce se vozim, majmuni iz auta bacaju smece na karauli, nisam im ni svirao nemam vise snage ni volje, odlazim uskoro svakako. Sretno svima koji ostaju.
Tuzno je ali jedino im je rjesenje protestovati ispred kancelarije SBB-a u Mostaru...Fahrina Edita Djapo jednostavno nije ukinula rjesenje nego ga samo prolongirala...Mislim da Scepo ide niz dlaku Covicu
@ZikuPlavke eto, i ti odlazis. Znaci ukoliko ti sama egzistencija nije ugrozena, nisi ni ti puno bolji. Nama je draza tudja zemlja nego da svoju gradimo. Ne znam samo zasto nismo odma sve prepustili srbiji i hrvatskoj nego se ginulo bezveze. Mene je sramota svakog onog sto je usto da se bori u ratu. Mi nismo sposobni glas dignut u miru!
Tako je Mostarci. Borite se!
Kada god dodjem u samoposlugu da kupim nesto, redovno zaobidjem hrvatski i srpski proizvod, kupim bosnjacki, ili turski ili njemacki proizvod. Znam od kojih naroda dolaze inicijative za izmjene izbornog zakona, ko se protivi odlukama Ustavnog suda BiH koji stiti imovinu i poljoprivredno zemljiste u vlasnistvu drzave, a separatisti i iredentisti bi otimali to zemljiste od drzave Bosne i Hercegovine i davali nekakvim entitetima
@Helmet ko kad si pametan...rodilo te pametna!
@Helmet odlicno uglavnom kupuj sta oces ja zaibidjem to sto si naveo da kupujes osim Njemackog. Jer trovat se pod cjenu patriotizma ne dolazi u obzir.