Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ćemo dogodine vidjeti Hizbullah u zapadnom dijelu Kudsa.
Njihove ambasade u cijelom svijetu su instrument okupacione sile iz kojih decenijama dolaze samo ucjene i prijetnje, izazivanje nemira, pobuna i ratova. Jedini izuzetak je ova u Izraelu, bila ona u Tel Avivu ili Jerusalimu. Tu kauboji dobijaju naredjenja od svojih jevrejskih vladara.
Muslimani se uzdaju u Allaha, a Židovi djeluju..krah
Amerika nije problem. To je prelijepa zemlja - problem su ljudi koji žive tamo.
Če kuraq
To i jeste Jevrejska zemlja, ali to nema veze sa ovim danasnjim Jevrejima, cionistima. Ondasnji Jevreji, Hrist i njegovi sljedbenici, i ovi danasnji cionisticko-americko-masonsko-imperijalistici izrabljivaci - su dva razlicita pojma. Pozivanje danasnjih cionista na svetu Jevrejsku zemlju je isto kao i pozivanje bosnja na Tvrtka i bosnjane.
isus nije bio jevrej....
masonska posla
Govna americko-izraelska