Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ćes se živ i zdrav vratiti svojoj porodici....suvišna su sva ostala pametovanja
Ako je naletio na djikane, tesko!
@Genocid95 jes vala djikan naletio na djikane.Prije ce biti da je naletio na I SIS ovce.Al u svakom slucaju ko god da je zelim mu da je u najgorem slucaju naloko se pa zaglavio kod neke snajke,i sad ga iskoristava do bola.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Covjeku na licu mozes vidjeti da li je dobar ili los.Ovaj gospodin spada u prvu kategoriju,nadam se da ce sve biti uredu. "Naime, prema neslužbenim informacijama Stojak je osobnim vozilom krenuo do ugostiteljskog objekta nakon čega mu se gubi svaki trag. Također, došli smo do neslužbenih i još ne provjerenih informacija da je Stojakovo vozilo pronađeno u Maglaju kod osoba iz Viteza."
@lagundjija Unajmi ako imas pare.
Pobjegao u sumu cica zove
Da nije kakvu ženu našao pa mu se ne ide kuci. Nadam se da ce se javiti negdje s mora i rijesiti brige sve.
Da satnika Stojaka nisu oteli mudžahedini kojih je prepuna SBŽ?!
Stjepane mungose je bakir ovde doveo sa planom bice ovde svega samo polako ali bake se zajebo u proracunu ko i babo mu 90-tih, rodjak mi je pukovnik u ZG pa zna svasta pa po nekad mi i kaze koju tajnu ovde ce se morat islamisti razjesiti kako god pogledas a i on kaze nema drugog izlaza
@Rusty Ne kakim. To je jedna od realnih mogućnost koju također treba uzeti u obzir.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hebo njega,nego recite koliko je para nestalo s njim
Kretenu bezmozgi, šta misliš da je u pitanju tvoj brat ili otac. retardu jedan glupi
@mirkoculjak Dobro si mu rekao. Budala obicna. Šta mu reči osim "pas je životinja a dzukela je karakterna osobina" .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krtice su kopale tunele zvale NATO i kacile zastave bijele a kad je proso rat,kad je proslo sve pricaju kako su mogli i do Bijeljine :DDDDDDDDDDD
Krtice su i sa tvojim zenskim dijelom porodice vrijeme provodile a da nisu mozda su mogle i do Beograda.
Pojeli ga nomadi-djikani
puffff! predobro ste ga obucili u ninja STEALTH vjestinama
oteli ga ili rusi ili amerikanci ... čuli kako su istrenirani naši vojnici, pa hoće da ovaj obučava njihove
Nešto kontam često piše nestao pripadnik oružanih snaga, upucan pripadnik oružanih snaga i itd. Za što ih obučavaju tamo? Pa američkog marinca kad svežeš i zaključaš u prostoriju bolje ti je bježi nakon toga u drugu državu jer će se odvezati i stići te. Treba da dođe neki lider koji će ih srediti, koji će od njih napraviti mašine da im niko ništa ne može, a ne da u penziju odu a ne mogu vreću brašna podići. A nadam se da će ovog čovjeka naći živa i zdrava!
u pravu si za američke marince... ima to u onom filmu ... mislim da se zove "rambo" ili tako nekako
puno gledas filmove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)