Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam komentare i ne mogu da vjerujem koji su to bolesnici, a jos mi je bolesniji ovaj sto je ostavio otvorene komentare
Viđen na snimku kako s ruksakom izlazi vani. Znači nije nestao, nego se svjesno zaputio negdje.
de ti malo brabonjaj ko je i gdje i kako
@Muzikjunki volio bi da ti se neko u porodici zaputi s ruksakom, pa da se ne vrati, cisto da vidim kako bi to okarakteriso. Nikad nisam razumio ljude koji napišu zloban komentar na vijest o tragediji, kako bolan možeš ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
drooooooooooooooooogaaaaaaaaa brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Lik je predstavnik godine na fakultetu elektrotehnike, nit’ ga poznaješ nit’ koji đavo. Svi koji ga znaju hvale ga, pošten, dao sve predmete. Zato ili POMOZI DA GA NAĐEMO ili šuti Boga ti.
ako te bude naša draga policija tražila nesto se bojim...
Nece valjda nedaj boze biti kao i sa onim Dragicevicem u BL
Amar je visine oko dva metra, na sebi je imao donji dio crne trenerke, crnu majicu s bijelim printom i ruksak, a u ruci je nosio gornji dio trenerke" Svi građani koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom mladiću mogu kontaktirati Amarovog oca Muhameda putem broja telefona 061/163-987 ili posjetiti najbližu policijsku stanicu.
Mozda je otisao do bare da prati Loch Ness Monster
@g60000 Majku ti jebemmm
programira momak. zadao se.
sta je ovo s Amarima, samo nestaju tbjrb
Ode momak uz njemacku :) Sretno