Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će momka pronaći...U toalet,vani da uzmete zraka...nebitno,al nikad ne idite sami,pogotovo u nepoznatoj sredini..Svugdje ima svega,nikad ne znate na šta možete naletiti.
Zavrsio je vjerovatno u Savi. Samo je pitanje je li pao u vodu pod uticajem droge, alkohola…… ili ga je neko gurnuo. Samim tim je jasno zasto mu mobilni i ne radi. Najbitnije je da se pronadje ziv ili mrtav, da ne bi ostalo crv sumnje sta mu se dogodilo. I da porodica ne bi traumirano cekala.
Ovi sto misle da je neko u Beogradu opterecen nacionalizmom, Beograda vidio nije u zivotu 🙄 Decko je vjerovatno nepaznjom upao u rijeku, tuzno, al mislim da tu mjesta nikakvim teorijama zavjere
upo u savu,neplivač, iz splita
Daj Boze da ga nadju, jadni roditelji
Možda je pijan ili nadrogiran izašao uz rijeku mokriti okliznuo se i upao u rijeku🤷🏻‍♂️
Kud ćeš na bliski istok?
gotik i cela beton hala je pod kontrolom grobara. mozda je bio previse bahat pa su mu pomogli da skoci u vodu. u beogradu nece niko da vas dira prvi, ali ako trazite probleme nacicete ga kao i svuda. samo sto postoji mogucnost da se dobiju betonske cipelice pa na dno save.
Nemoj ici u Srbiju. Dzehenem na zemlji
Tesko da postoji ikakav splav na Savi ispred Gothic-a. Vjerovatno se spustio da izvrsi nuzdu, tako i pise na nekim portalima.
Zasto nas bombardujete vijestima iz Srbije??
UTUŠIO SE :)
Nedaj bože nikome, jadni roditelji..... Nadati se ali...
Ma nece ga nikad naći
Zašto klixne ugasi ove huškačko fašističke komentare... Mene banujete koji nikada ne vrijeđam na nacinalnoj nego što kritikujem političare i to sve redom ili zakon odmah reagujete. Znači može ovako lupetanje samo su zabranjene 2 riječi kod vas č... k i. u.... a.... Ha????
danas je bio na Igmanu
A koliko.samo droge ima po BG splavovima to nigdje nema...