Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj strucnjaka na ovom klixu, kako vas nije strah boga radi ovakvih komentara debili, zamislite da je sutra to vase dijete
Jaooo gospodjo izvinte ako vrijedjam...pitanje budalo: sta nam je dosadasnja praksa pokazala kad su nestale tinejdzerice u pitanju - a) da li se nadju iskasapljene nedje u sumi; ili - b) imaju emotivnu epizodu zbog ovog ili onog pa se par dana skrivaju i zayebaju blizu i dalju familiju i sve nas skupa!!!
IZGASITE KOMENTARE LEŠINARI, JESTE LI VI PRI ZDRAVOJ PAMETI IKAKO?? DJEČJI JE ŽIVOT U PITANJU!
I nakon pet šest dana se uspostavi da je kod zagondžije, e onda bi tebi i takvima najradije hebao sve po spisku. Drugi će žaliti a ona uživati, zajebi ti to više druže. Samo glupi ljudi neznaju kakva su im djeca i na šta su sve spremni.
Imam ali znam u svakom trenutku gdje su i kako su
Zahebo je vuk mob
Mozda otisla na veliki servis
nadam se da je ziva i zdrava, a bjezanje od kuce i skrivanje zbog cega se citava drzava na noge digne i trazi bih kaznjavao najstrozije, i djecu i roditelje.
vidim da mnogo češće nestaju djevojke od muških, roditelji ne kontaju da je danas djevojke potrebno paziti više nego ikad jer su postale mnogo razuzdanije od muških, ne kažem da je ovo taj slučaj, ali to su stvarno česti slučajevi, sretno porodici
udala se za hasana cengica
Amin da je nadju.. nije lahko kad ne znas gdje ti se dijete nalazi pa strijepis hoce li mu se sta dogoditi. 90% komentara su tinejdzeri ili djeca pa misle da sve znaju. Takvo je vrijeme doslo da je sve vise pedofila i sve vise cure i curice nestaju.. Da Bog sacuva!
Otisla kod nekog hadzije na baklavu.
Jadni roditelji , ne daj Bože nikome.
kud si krenula neka ti je sa srecom
Udala se mala,javit ce se kad ufati mrezu u Grahovu
Šta će vam komentari na ovoj objavi? Znate da vrvi od bolesnika koji će pisati neprimjerene stvari.
Iz prakse viđeno 99.9% radi se o svrsbežu koji prolazi nakon par dana
17 godina..otisla djevojka malo.. a i vratit ce se.. to su te godine
@sdaturcin pa vidjet ces da ti je tako.. nema razloga za paniku..